Cildiniz Yağlıysa ve Terlemiş Gibi Görünmek İstemiyorsanız İşte Çaresi!

Cildi yağlı yapıda olanlar iyi bilir ki, sürülen her krem onları terlemiş gibi gösterir. Bu nedenle krem sürmekten çoğunlukla çekinirler. Ancak yağlı ciltler için evde yapılabilecek bu krem, onları bu dertten kurtaracak özelliklere sahip... İşte yağlı ciltler için ev yapımı krem tarifi.

20.04.2019-17:41 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-17:26) Cildiniz Yağlıysa ve Terlemiş Gibi Görünmek İstemiyorsanız İşte Çaresi!

Cildinizin yağlı olması nedeniyle nemlendirici krem kullanmama hatasna düşüyorsanız bunu yapmayın. Yağlı ciltler de suya ve neme ihiyaç duyar. Bu nedenle cildinizin bakımın es geçmemeniz gerekiyor. İşte yağlı cilde sahip olanların evde yapabilecekleri nemlendirici krem tarifi..  

YAĞLI CİLTLER NASIL NEMLENDİRİCİ KULLANSIN?

Yağlı cilde sahipsiniz ve cildinizi gün içerisinde ne kadar temizlerseniz temizleyin yine de bir kaç saat sonra yine yağlı gibi görünecektir. Akne ve siyah nokta oluşumuna daha eğilimli olan yağlı ciltler için su bazlı nemlendirici kullanarak hem cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlayacak hem de cildinizin sık sık yağlanmış görünümünü hafifletmiş olacaksınız.

YAĞLI CİLTLER İÇİN EV YAPIMI NEMLENDİRİCİ TARİFİ

Süt ve zeytinyağlı nemlendirici

Malzemeler: 1/4 su bardağı taze süt, 2- 3 yemek kaşığı lime suyu, 2 ila 3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı ve karıştırmak için kase.

Yapılış aşaması; İlk olarak kasenizin içerisine sütü dökün. Daha sonra 2 çorba kaşığı sızma zetyinyağını sütle iyice bütünleştirin. Karıştırma işleminden sonra 2 çorba kaşığı lime suyu ilave edip iyice karıştırın ve işte nemlendiriciniz hazır!

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal