Buz Lazer Epilasyon Nedir? Buz Lazer Epilasyon Acı Verir mi?

Buz Lazer Epilasyonun diğer epilasyon yöntemlerinden farkı nedir? Buz Lazer Epilasyon nedir? Vücut tüylerinden kurtulmak için hangi epilasyon yöntemini kullanmak gerekir. Peki buz lazer epilasyon acı verir mi? Merak edilenleri sizler için derledik.

26.03.2019-12:35 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-12:15) Buz Lazer Epilasyon Nedir? Buz Lazer Epilasyon Acı Verir mi?

Buz lazer epilasyon seansı kaç dakika sürer? Kalın tüyler için buz lazer yöntemi ideal midir? Buz lazeri diğer lazer yöntemlerinden ayıran özelliği nedir?

BUZ LAZER EPİLASYON YÖNTEMİ NEDİR?

Bu lazer epilasyon son dönemlerde en çok duyduğumuz kıl kökünden kurtulmak için tercih edilen son teknolojidir. Vücutta istenmeyen kıllar için kesin çözüm olan buz lazer epilasyon yöntemi seanları ortalama olarak 35-40 dakika arasındadır. Bu yöntem diğer epilasyon yöntemlerine göre yüksek etkili olduğu için 6 seans sonrası istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz. Buz epilasyon yönteminde sık sık atışlar yapılarak kıl köklerini yavaş yavaş ısıtır. Bu ısıtma epilasyon yöntemlerinde sıkça şikayetçi olunan acıyı ve ağrı seviyesini azaltır.

YÜZ BÖLGESİNE UYGULANIR MI?

Buz lazer yönteminin en sık tercih edildiği yöntemlerden biri de yüz bölgesidir. Yüz bölgesinde bir çok kadının şikayetçi olduğu bıyık gibi görsel sorun olarak dile getirdiği sorunu çözmektedir. 

BUZ LAZER EPİLASYON KALICI MI?

So zamanlarda kıl kökünden kurtulmak için en sık başvurulan yöntemlerden biri de epilasyondur. Epilasyon ile tüyler hem çok geç öıkıyor hem de istenmeyen tüylere kesin çözüm oluyor! Açık renkli tüyler için bir kaç yıl öncesine kadar çözüm olmayan yöntemler için buz lazer epilasyonu ile kesin çözüm haline geliyor. Tüm vücutta etkisi görülen buz lazer epilasyon kılları kesin olarak yok etmeye yardımcı oluyor.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal