2019 Gelinleri İçin Makyaj Trendi Belli Oldu! Pembe Tonları Masumiyeti Onaylayacak

Gelinliğin beyaz büyüsüne eşlik edecek renkler, pembe ve natural tonlar... Evet 2019 gelinleri için makyaj trendi belli oldu. En özel günde kendinizi softluğun kollarına atmanızı sağlayacak gelin makyaj modası sizi bir yıldız gibi hissettirecek.

26.03.2019-11:28 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-11:16) 2019 Gelinleri İçin Makyaj Trendi Belli Oldu! Pembe Tonları Masumiyeti Onaylayacak

Abartılı ve koyu renk tonlarda makyaj trendleri çoktan tarih oldu. Daha yumuşak ve masumiyeti ön plana çıkaran nude tonlar yeni gelinlerin tercihi... İşte bu sezonun gelin makyaj renkleri...

2019 İlkbahar-Yaz sezonunda düğün gecelerinde fark yaratmak için ağır makyaja ihtiyacınız yok! Naturel renkleri tercih ederek gecenin yıldızı olabilirsiniz. Özellikle bu sezonda pembe ve naturel tonları tercih ederek masumiyetinizi ön plana çıkarabilir, sade şık bir görünüm ile gelinliğinizle uyum sağlayabilirsiniz.

PEMBE VE TONLARI ÖN PLANDA

Naturel sade şık gelinliklerde tercih edilen pembe ve tonları bu sezonun en gözde renkleri arasında yer alıyor. Yanaklarda, dudaklarda ve etkili bir bakış için göz makyajınızda pembe ve tonlarını tercih edebilirsiniz. Özellikle pembe ve tonları ile yapacağınız makyajda cilt tonu ve gelinliğiniz ile bir bütün oluşturabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal