Buz Dolabından Saklanması Gereken Güzellik Ürünleri

Makyaj malzemelerinin temizliği kadar nerede saklandığı da önemlidir. Genellikle kadınlar güzellik ürünlerini ya yatak odalarında ya da banyolarında muhafaza ederler. Ancak bazı ürünlerin buzdolabında saklanması gerekir.

26.12.2018-14:30 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-14:31) Buz Dolabından Saklanması Gereken Güzellik Ürünleri

Makyaj malzemelerinin temizliği kadar nerede saklandığı da önemlidir. Genellikle kadınlar güzellik ürünlerini ya yatak odalarında ya da banyolarında muhafaza ederler. Ancak bazı ürünlerin buzdolabında saklanması gerekir. İşte o ürünler!

PARFÜM

Gün ışığı ve ısı, sevdiğiniz parfümlerin kokusunu değiştirebilir. Eğer parfümünüz uzun süre sıcakta kalırsa, içindeki kimyasallar kırılır ve kokusu değişir.

GÖZ KREMİ

Göz kreminizi buzdolabında saklamınızın birkaç faydası vardır. Buzdolabında sakladığınız göz kremi soğuk olacağından hem serinletici bir etki bırakır hem de kan damarlarındaki şişlikleri azaltır.

YÜZ MASKELERİ

Buzdolabında saklanan yüz maskeleri de kılcal damarları daraltır ve kızarıklık eğilimini azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca tahriş olan ciltleri yatıştırıcı ve sakinleştirici bir etkiye sahiptir.

EYELİNER

Güzellik uzamanları, uygulamadan 10 dakika önce göz kalemi ve eyelinerları dolaba koymayı önerirler. Çünkü bu, daha düzgün çizgiler çizmenize yardımcı olur.

RUJ

Rujlarınızın formlarını ve ömürlerini uzatmak istiyorsanız, onları buz dolabında saklamalısınız. Bu ürünleri ısıdan uzak tutarak kimyasal parçalanmanın önüne geçebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal