Bulaşık Makinesindeki Kötü Kokular Nasıl Yok Edilir?

Bulaşık makinesi bulaşıkları yıkasa da bulaşıkların üstündeki kirler tamamen yok olmaz makineye hapsolur. Bu da kokuya sebep olur.

21.08.2019-12:33 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-12:31) Bulaşık Makinesindeki Kötü Kokular Nasıl Yok Edilir?

Bulaşık makinesindeki kokudan rahatsız oluyor ve sürekli kimyasal içerikli ürünlere para vermek istemiyorsanız uzun süreli ve doğal bu yöntemleri deneyin.

BULAŞIK MAKİNESİ NASIL GÜZEL KOKAR?

Birçok kadının ortak problemlerinden biri bulaşık makinesinden kaynaklı kötü kokudur. Bulaşık makinesinde biriken bulaşıkların gittikçe kötü koku meydana getirmesi ve bazen makineye sinip uzun zaman çıkmamasına sebep olmaktadır. Bu gibi haller için geliştirilmiş olan hazır bulaşık makinesi kokuları olsa da, bu çeşit işlemler geçici çözüm olacak her defasında kokuyu tekrarlama gereği duyulacaktır. Her defasında ev bütçesine mali yük manasına da gelmektedir. Hem maliyetsiz olsun hem de doğal olsun diyenler için en iyi altenatif limon kabuklarını değerlendirmektir. Mutfakta devamlı kullanılan limonun bu niteliğinden yararlanarak bulaşıkların ve makinenin mis gibi kokması mümkün kılınabilir. Limonun yanı sıra bulaşıkların arasına çubuk tarçın koyarak, makine de tarçın kokusunu etkili hale getirebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal