Balıksırtı Örmenin Püf Noktaları

Yıllar geçse de bazı saç modellerinin eskimediğini biliyoruz. Bunlardan biri de balık sırtı modeli. Saçlarınızda hem modern hem de retro bir model i buluşturmak istiyorsanız balık sırtı örmenin püf noktalarını sizin için paylaştık.

04.09.2019-09:37 - (Son Güncelleme: 04.09.2019-09:25) Balıksırtı Örmenin Püf Noktaları

Uzaktan bakıldığında oldukça zor bir saç modeli gibi dursa da pratik tekniklerle siz de balıksırtı örebilrisiniz. Özel bir davette ya da günlük yaşamın salaş sokak stiline rahatlıkla uyum sağlayan balıksırtı örgüsü  asla modası geçmeyen saç modelleri arasında yer alıyor. İşte evde kolay örme tüyoları.

BALIKSIRTI NASIL ÖRÜLÜR?

- İlk önce örgüye başlarken saçın ön orta kısmından bir tutam alıp tarayın. Ardından tutamı iki defa ördükten sonra iki tutamı elinizle ikiye ayırın. 2 tutamın ortasına bir tutam ilave ettikten sonra devamı kolaylıkla gelecektir. Her bir tutamda aşağıdan alıp saçlarınızı balıksırtı örgüsü yapabilirsiniz. Saçınızın dilediğiniz kısımda bitirerek lastik bir tokayla sabitleyebilirsiniz. 

Ünlüler aleminde de sıklıkla yapılan balıksırtı örgü modelini kırmızı halıda ya da günlük hayatlarında da görmeniz olası olacaktır. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal