Balayına Çıkarken Bavulunuzda Olması Gerekenler! Tatil Planı Yapmadan Önce Mutlaka Okuyun

Hayatınızın en mutlu gününün ardından eşinizle gideceğiniz balayında yanınızda neler olmalı? Hiçbir şey unutmamak için hazırlayacağınız listede neler olmalı? Yeni evli çiftler için tatil planlama ve bavul hazırlama taktiklerini derledik.

14.05.2019-12:02 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-12:02)

Uzun bir zamandır düğün, davetler, gelinlik, ev, eşya derken uzun soluklu o süreci geride bıraktığınız ve hayatınızın anlamıyla baş başa gideceğiniz romantik bir balayı ve unutulmaz zamanlar yaşayacağınız bir tatil yaparken göz önünde bulundurmanız gereken bazı detaylar ile mükemmel bir tatil yaparak hafızalara kazıyabilirsiniz.

BÜTCE PLANLAMASI

İlk önce balayına çıkarken göz önünde tutulması gereken en önemli detaylardan ilki bütçedir. Bütçe hesaplamalarına göre ayarladığınız tatilinizde kafanızda bir tutar belirleyin ve olabildiğince bu planın dışına çıkmamaya dikkat edin. 

ODA TERCİHİNDE DETAYLARI ATLAMAYIN

Balayınızda hayal ettiğiniz ve odada olmasını istediğiniz bütün detayları rezervasyon esnasında belirtmeyi unutmayın. Balayı sürecinde doğaya bakan oda yahut denize bakan bir oda sizi huzurlu hissettirecekse seçimlerinizi ona göre ayarlayın ve balayı süresince şikayet edeceğiniz veya canınızı sıkacak ufak pürüzleri ortadan kaldırmak için önlemlerinizi alın.

ULAŞIM TARİHLERİNE DİKKAT!

Düğününüzü yaptınız artık tatile çıkabilirisiniz. Ancak tatile çıkmak için acele etmek yerine kendinize 1 gün izin verin ve uzun bir düğün gecesi yorgunluğunu atmak için mutlaka dinlenin 1 gün ara verdikten sonra balayınıza çıkarak daha dinç ve enerji dolu bir tatil yapın.

ŞIK PARÇALARI YANINIZA ALIN

Balayında romantik bir akşam yemeği olmazda olmaz. O halde mutlaka yanınıza topuklu ayakkabı ve iddialı bir kıyafet alabilirsiniz. Fakat unutulmaz ve anı dolu bir balayı için doyasıya fotoğraf çekmek için telefonunuzun şarj aleti, fotoğraf makinesi ve gerekli ekipman için son kontrollerini yapmayı ihmal etmeyin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal