Argan Yağının Faydaları

Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen ve çoğu kadının saç bakımında kullandığı argan yağının birçok faydası bulunuyor. Sadece saç bakımı için değil ayrıca tüm vücut için argan yağını kullanmak mümkün. Peki argan yağının faydaları neler?

02.01.2019-09:19 - (Son Güncelleme: 02.01.2019-09:34) Argan Yağının Faydaları

Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen ve çoğu kadının saç bakımında kullandığı argan yağının birçok faydası biliniyor. Sadece saç bakımı için değil ayrıca tüm vücut için argan yağını kullanabilirsiniz. Peki argan yağının faydaları neler?

Çoğu insan güzelliği ve sağlığı için doğal yöntemlerden faydalanır. Argan yağı da bu doğal yöntemlerin başında gelir. Özellikle saç için kullanılan argan yağının işte bilinmeyen faydaları;

- Cildi güzelleştirir ve nemlendirir

- Yaşlanmayı geciktirir

- Akne ve sivilce oluşumunu önler

- Tırnak bakımında kullanılır

- Çatlaklara karşı korur

- Saçı güçlendirir

- Dudak bakımında kullanılır

Dikkat Edilmesi Gerekenler;

Argan yağını saç bakımınız için kullanırken dikkat etmeniz gereken noktaları unutmayın. Adı üstünden bu bir yağ. Saçlarınız ince telli ve çabuk yağlanan cinsteyse argan yağı saçınızı daha çok yağlandırabilir. Bu yüzden saç uçlarınıza çok az sürerek bakım yapın. Sert, kuru ve yağlanmayan saçlara sahipseniz argan yağını saç diplerine sürüp, bekletip durulayarak da kullanabilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal