Alyans Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Evliliğin bir göstergesi, nişanı olarak bir ömür boyu sevdiğiniz ile takacağınız alyanslarınızı seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

16.11.2019-11:48 - (Son Güncelleme: 16.11.2019-11:22)

Bir kuyumcuya gittiğinizde karar vermeniz gereken öncelikli durum; alyansların hangi renk ve hangi boyutta olacağıdır. Günümüzde çok fazla çeşit var ve bu sizlerin kafasını karıştırmanıza sebep oluyor. Alyans alırrken nelere dikkar etmelisiniz?

ALYANS ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

 İlk olarak, alyansın rengine karar verilmeli. Klasik altın rengi, gümüş rengi ya da rose renkte yüzükler bulunmaktadır. Alyansıngenişliği bir başka önemli konudur. Parmaklarınız uzunsa geniş yüzükler parmağınızda şık duracaktır. Alyansınızı, tek taş veya başka bir yüzükle birlikte kullandığınızda yüzük parmağınızı hareket ettirirken sorun olmamalı. Parmaklarınız kısa ise ya da ince yüzük isterseniz, genişliği dar olan modelleri düşünebilirsiniz.

Bir diğer kriter de alyans moodelidir. Parmağınızda zarif duran, sade ve şık bir görünüme sahip, kullanırken çabuk sıkılmayacağınız bir model olması, özen gösterilecek özellikler arasında sayılabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal