Alın Kırışıklığı Nasıl Geçer?

Yaşlanmanın ilk izleri kırışıklıktır ve kırışıklık en çok alında belli olur. Bunun sebepleri ve çözümlerini ise sizin derledik.

03.09.2019-15:25 - (Son Güncelleme: 03.09.2019-15:22) Alın Kırışıklığı Nasıl Geçer?

Yüz mimiklerini çok kullanmak ve stres yüzünüzdeki kırışıklıkları belirginleştirir. Ancak alın kırışıklıkları daha belirgin ve tehlikelidir. Peki, alın kırışıklığı nasıl geçer?

ALIN KIRIŞIKLIĞINI ÖNLEMENİN YOLLARI

Güneş kremi, sahip olduğunuz kırışıklıkları ortadan kaldırmaz ancak, daha da kötüye gitmelerini engelleyebilir. En iyi kırışıklık azaltıcı kremleri tercih etmek kolay bir iş değildir. Retinol, koenzim Q10 ve hidroksi asitler benzeri mucize içerik maddeleri seçin.

Gevşek cildi sıkmak için yüz bandı veya cerrahi bant satın alın. Bu küçük bandajlar alnın üstüne ve gece gözlerin arasına kullanılır ve cildi kırışık olmayan pozisyonunda bırakır. Sarkmayı sonlandırmak için cildi eğitmek içindir ve derin kırışıklıklar üstünde bile uygulanabilir.

İçeriden susuz olursanız, dışarıdan görünmeye başlar ve kuru cilt görünür kırışmaya daha meyillidir. Olabildiğince hidrate kalın. Su yerine maden suyu da tüketebilirsiniz. Yanınızda küçük bir sprey şişesi alarak ve yüzünüzü gün süresince nemlendirin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal