5 Adımda Cildinizi Makyaja Hazırlayın

Makyajınızın mükemmel olması için makyaj esnasında kullandığınız teknikler ve ürünler kadar cildinizin makyaja hazır olması da önemlidir.

15.01.2019-13:03 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-13:00) 5 Adımda Cildinizi Makyaja Hazırlayın

Makyajınızın mükemmel olması için makyaj esnasında kullandığınız teknikler ve ürünler kadar cildinizin makyaja hazır olması da önemlidir. Kalıcı, mükemmel ve çekici bir görünüm için makyaj yapmadan önce uygulamanız gereken 5 adım:

DUDAKLAR: Rujunuzun kötü görünmemesi ve pürüzsüz bir uygulama elde etmek için dudak bakımı olmazsa olmaz. Etkili bir dudak bakımıyla dudaklarınızı makyaj saatine kadar hazırlayın.

YUMUŞATICI: Makyajınızdan önce kullanacağınız bir cilt bakım maskesi makyajın yüzünüze homojen olarak yerleşmesini sağlar. Bu aşamada peel off formüllü, yumuşatıcı, ferahlatıcı özellikli bir ürünle cildinizi yenileyin.

MASAJ: Yüzünüzde bulunan şişkinlik ve ödemden kurtulmak istiyorsanız uygulayacağız kontür tekniğinin yanı sıra bakım aşamasında da yapmanız gerekenler var. Yüz hatlarını belirginleştiren ve ödemden kurtulmanızı sağlayan masaj aletleri kullanın.

NEMLENDİRİCİ: Bazı nemlendiriciler makyaj ürünleriyle birlikte iyi bir sonuç vermeyebilir ve makyajın ciltle bütünleşmesini, ürünlerin homojenliğini bozabilir. Bu yüzden nemlendirici seçerken bunlara dikkat edin ve uygun bir ürün bulmaya çalışın.

GÖZ ALTI BAKIMI: Şişkin göz altlarını corrector ile kapatmak yeterince zor. Makyaja başlamadan 30 dakika önce soğutucu-ferahlatıcı özellikli, şişkinlikten kurtarıcı eye-patch'ler ile göz altlarınıza bakım yapın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal