3 Saniyeden Uzun Tokalaşıyorsanız...

3 saniyeden daha uzun süren tokalaşmaların kaygıyı tetikleyebileceği belirlendi! İngiltere'de yapılan araştırmaya göre normal tokalaşanlar daha çok gülümsüyor ve doğal davranış sergiliyor.

12.10.2019-11:49 - (Son Güncelleme: 12.10.2019-11:30)

İngiltere'de yapılan çalışmada yüksek lisans öğrencileri, 36 katılımcıyla işleri ve kariyer hedefleri ile ilgili mülakat yaptı.

BAZILARI HİÇ TOKALAŞMADI

Katılımcılar, ardından ikinci bir araştırmacıyla tanıştırıldı. Bu araştırmacı da kimi katılımcılarla 3 saniyeden az (normal), bazılarıyla 3 saniyeden fazla (uzun) tokalaşırken bazılarıyla ise hiç tokalaşmadı.

DAHA AZ GÜLÜYORLAR

Araştırmada tokalaşmanın arzettiği önemden haberi olmayan katılımcıların, bu anlamda tepkileri incelendi. Uzun tokalaşma yapan katılımcıların daha az güldüğü ve kaygılarının arttığı gözlemlendi.

Normal tokalaşan katılımcıların ise daha çok gülümsediği ve doğal davrandıkları gözlendi.Tokalaşılmayan katılımcılarda davranış değişikliği gözlenmedi.

KAMERALAR ÖNÜNDE ETKİLEYİCİ AMA...

Tokalaşmanın mühim bir selamlaşma biçimi olduğu, uzun tokalaşmanın kameralar önünde etkileyici  ancak ikili ilişkileri en başından riske atabileceğini kaydedildi.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal