2019 Jean Modası

Jean pantolonlar, etekler, gömlekler, ceketler her zaman moda. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan jean kıyafetler hem çok rahatlar hem de her ortama uyum sağlarlar. Peki 2019 jean modasında neler var?

02.01.2019-11:32 - (Son Güncelleme: 02.01.2019-11:17) 2019 Jean Modası

Jean pantolonlar, etekler, gömlekler, ceketler her zaman moda. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan jean kıyafetler hem çok rahatlar hem de her ortama uyum sağlarlar. Peki 2019 jean modasında neler var? İşte yanıtlar..

KIVRIK PAÇALAR

Bu yıl da jean pantolonların paçaları kıvrılarak giyilecek. Ayak bileklerini ortaya çıkaran kıvrık paçalar çok zarif görünüyor.

KOT CEKETLER

Şimdilerde çok farklı modelleriyle ortaya çıkan kot ceketler herkesin ilgi odağı.

VAZGEÇİLMEZ MODEL

Skinny kotlar da yine vazgeçilmezler arasında yerini alıyor. Bu kotlar hem rahat hem de vücut hatlarını ortaya çıkarması sebebiyle çok tercih ediliyor.

ASALET GÖSTERGESİ GÖMLEKLER

Jean kumaşa asalet kazandırmanın en kolay yolu iyi kesimli bir jean gömlek olmalı. Doğru aksesuarlarla kombinlenmiş ve üstten birkaç düğmesi açık bırakılmış bu gömlekler sizi harika gösterecek.

KLASİK MODEL

70'lerden beri severek giyilen İspanyol paça jean pantolonlar her zaman moda. Hem rahat olması hem de uzun göstermesi sebebiyle çokça tercih ediliyor.

RAHATLIK ÖN PLANDA

Geçen seneden beri çok sık kullanılan bol kesim jean pantolonlar, üzerine giyeceğiniz bol dökümlü kazak vetişörtlerle harika bir uyum yakalayacak.

SİZ DE YIRTIN

Yırtık kotlar da senenlerdir varlığını sürdürüyor. Her model kotu bacak ve diz bölümlerinden yırtarak siz de kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.

ETEK MODASI

Sadece pantolonlar değil elbette kot etekler de hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Uzun veya kısa kot eteklerin tercihi size kalmış.

ANNE KOTU

Amerika'da başlayan bu "mom jean" yani anne kotu akımı yüksek beli ile karnımızı topluyor, geniş kesimiylebasenimizi saklıyor, rahat paçalarıyla kullanım kolaylığı sağlıyor.

KOT ELBİSELER

Elbisenin rahatlığı bambaşka. Yaz için tam bir kurtarıcı olan jean elbiseler her zaman moda.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal