15 Günde 5 Kilo Verdiren Maydanoz Sapı Diyeti

Maydanoz sapının faydalarını bilmeyenimiz yoktur. Maydanoz sapı ile hazırlanan kürle siz de 15 günde 5 kilo verebilirsiniz.

14.09.2019-11:15 - (Son Güncelleme: 22.06.2021-17:45) 15 Günde 5 Kilo Verdiren Maydanoz Sapı Diyeti

Zayıflamak için birçok yöntem var. Bu yollardan biri de maydanoz suyu içerek zayıflamaktır. İdrar yollarındaki enfeksiyonu engeller, ödem atar, böbrekleri toksinlerden temizler, cildi güzelleştirir.

MAYDANOZ SAPI KÜRÜ TARİFİ

Malzemeler

1 demet maydanoz

1 adet limon

3 lt su

Hazırlanışı

Bir büyük demet maydanozun yaprakları ile saplarını birbirinden ayırın. Ayırdığınız sapları bir miktar sirkeli su içinde yarım saat beklettikten sonra güzelce yıkayın. Temizlediğiniz maydanozun saplarını 3 litre su dolu tencereye alın. Böyle tencerenin altını açın ve yüksek ateşte kaynamasını sağlayın. Kaynadıktan sonra ocaktan indirin ve suyunu süzdürün. Süzdüğünüz bu suya 1 tane limonu sıkın. Bu kürü her sabah aç karnınıza 1 su bardağı tüketin. Bu kür ile 15 gün içinde ödemleri atabilir ve ayrıca vücut yağlarınızı eritebilirsiniz.

NOT:

Bu kürü günde 1 bardak yani 200 ml kadar içeceğiniz için bu kürü 15 gün süresince içebilirsiniz. 15 gün içtikten sonra en az 1 ay ara vermelisiniz. Ara verilmesinin nedeni ise bu kür uzun zaman içildiğinde tansiyon değerlerini değiştirebilme riskinin olmasıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal