Cildi Sıkılaştıran Maydanoz Yağı Mucizesi

Yıllar geçtikçe esnekliğini yitiren cildin sıkılaşmasını ve daha dinç görünmesini sağlayan maydanoz yağının faydalarını sizin için bir araya getirdik. Peki, maydanoz yağının faydaları nelerdir? Evde maydanoz yağı nasıl yapılır? Detaylar haberimizde…

28.10.2020-10:24 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-10:31) Cildi Sıkılaştıran Maydanoz Yağı Mucizesi

Hem ciltteki hücrelerin yenilenmesini hem de cildin sıkılaşmasını sağlayan maydanoz yağının bilinmeyen faydalarını duyunca çok şaşıracaksınız. Her derde deva olan maydanoz yağının faydalarını sizin için bir araya getirdik. İşte maydanoz yağının faydaları…

CİLDİ SIKILAŞTIRIYOR

Maydanoz yağının faydaları bununla sınırlı kalmıyor. Antiromatizmal etkisi ile romatizma hastalıklarına karşı iyileştirici etkisi vardır, cildi sıkılaştırıcı özelliğe sahiptir, mide gazlarını gidermede oldukça etkilidir ve dolaşım isteminin güçlendirilmesini sağlar.

KANAMAYI DURDURUYOR

Yüksek tansiyonu düşürmede etkili bir yağ olan maydanoz yağı, kabızlığa karşı dışkıyı yumuşatarak lavaboya çıkmayı kolaylaştırır, afrodizyak etkisi vardır, büzücü özelliği sayesinde kanamayı durdurabilir, saç köklerini engeller ve yeni saç oluşumunu hızlandırmayı sağlar.

MAYDANOZ YAĞI PEELİNGİ NASIL YAPILIR?

Malzemeler

  • 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı,
  • 1 tatlı kaşığı keten tohumu yağı,
  • 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu yağı,
  • 1 tatlı kaşığı maydanoz yağı,
  • 1 kahve fincanı kadar sızma zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

Maydanoz yağını dışarda bırakarak geri kalan bütün malzemeyi bir kabın içerisine boşaltın ve iyice karıştırın. Ardından kaba maydanoz yağını da ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Benmari usulü altı kısık olacak şekilde bir müddet ısıtıldıktan sonra günde 1 yemek kaşığı olacak şekilde sabahları aç karnına tüketin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal