10 Yaş Birden Gençleşmek İçin En Profesyonel Yöntem!

Yıllar cildinize acımasızca davranıp çizgilerinizi çoğalttıysa üzülmeyin. Profesyonel yöntem olan cerrahi müdahele ile 10 yaş birden gençleşebilirsiniz. Tek yapmanız gereken iyi bir cerrahın eline kendinizi teslim etmek!

20.04.2019-11:37 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-11:18) 10 Yaş Birden Gençleşmek İçin En Profesyonel Yöntem!

Yüz estetiği iyi bir cerrah tarafından yapıldığında mucizevi sonuçlar ortaya çıkarabiliyor. Cildinizi olduğundan genç göstermek için tercih edilen yüz gençleştirme ameliyatı hakkında tüm merak edilenleri bir araya topladık. Yaşanmışlıklar ve yaşınızın ilerlemesine bağlı ortaya çıkan cilt kırışıklıkları ile mücadele etmek aynı zamanda yıllara meydan okumak için cilt gençleştirme ameliyatı ile cildinizi 10 yaş birden gençleştirebilirsiniz. 

YÜZ ESTETİĞİ İLE 10 YAŞ GERİYE

Yüz germe ameliyatları son 10 yılda ciddi bir gelişim göstermiştir. Hatta germe demek yerine artık birçok cerrah, ‘yüz gençleştirme’ terimini kullanır. Eski yıllarda aşırı gerilmiş, tek planda gerilmiş olan yüz derisi çok yapay bir görünüme yol açmaktaydı.

Şimdilerde, yüz gençleştirme de amaç artık, yüz derisinin gerilmesi tek planda gerilmesi değildir. Deri altında bulunan ve SMAS olarak bilinen kas üzeri katmanının sıkılaştırılması esas amaçtır. Bu amaçla onlarca SMAS sıkılaştırma teknikleri vardır. Ana prensip, deri altı dokuların daha sıkı bir hale getirilmesini sağlarken, deriyi sadece bir örtü olarak kullanmada yatar.

BOYUN DA GERİLİR

Yüz gençleştirme oeprasyonlarda, ilk aşamada orta ve üst yüz kısımları endoskopik (kameralı sistem) ile ele alınmakta ve orta yüzü ideal haline getirilmektedir. Bu yüz gençleştirme ile aynı anda veya ayrı bir seansta olabilmektedir. İkinci aşama ise sarkık çene hattı ve boyun alanının toparlanmasıdır. İyi bir yüz gençleştirme sonucu alabilmek için boyun bölgesinin iyileştirilmesi çok büyük önem taşır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal