Kadın Dizisi Yeliz Kimdir? Gerçek Adı Ne? Oyuncu Hakkında Merak Ettikleriniz

Gelin hep beraber Kadın dizisi Yeliz’in gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında merak ettiğiniz her şey haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

09.10.2018-14:44 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-14:38) Kadın Dizisi Yeliz Kimdir? Gerçek Adı Ne? Oyuncu Hakkında Merak Ettikleriniz

Gelin hep beraber Kadın dizisi Yeliz’in gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında merak ettiğiniz her şey haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

Kadın Dizisi Yeliz Kim?

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni Kadın dizisinde Yeliz Bahar’ın beraber çalıştığı yakın bir arkadaşıdır. Tekstil atölyesinde beraber çalışırken dert ortağı olan Bahar’a zengin bir iş adamı olan Teoman ile evleneceğini haber verip düğününe davet eder. Bahar da davetine icabet eder. Biri kız diğeri oğlan iki çocuğu olan Yeliz, Bahar’ın durumunu da bilip ona destek olmaya çalışır. Çocukları mutlu etmek için alışveriş merkezinde masraflarını karşılayan Yeliz çok merhametlidir.

Bahar’ın uğradığı haksızlıkları ise asla hazmedemez. Şirin’in ablasına oynadığı oyunları fark eden Yeliz uzun süre sessiz kalsa da sonunda patlar ve Ceyda ile bir olup Şirin’in saçını yolarlar, tepik atarlar. Seyircinin nefret ettiği karakter olan Şirin’in bu halini izleyen seyirci ayrı bir mutlu olsa da işin sonu karakolda biter. 

Kadın Dizisi Yeliz’in Gerçek Adı

MF Yapım Kadın’da Yeliz’in gerçek adı Ayça Erturan. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adını duyuran oyuncu Ağustos 1983, İstanbul doğumlu. Ev hanımı bir anne ve banka memuru bir babanın kızıdır. Doğduğu yer olan İstnabul da eğitim hayatını tamamlamış olan üniversite eğitimini seçerken de İstanbul’dan ayrılmak istememiş olsa gerek İstanbul’da bulunan Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon-Sinema Bölümünden mezun olmuştur.

Ä°lgili resim

Üniversitede eğitimine devam ederken bir taraftan da oyunculuk konusunda eğitim almaya karar veren oyuncu Pera Güzel Sanatlar’da oyunculuk konusunda eğitim almıştır. 2004 senesinde Avrupa Yakası adlı dizide Banu karakteri ile seyirci karşısına çıkan oyuncu Bir Demet Tiyatro’da beğeni almayı başarmıştır. Neşeli Hayatlar, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Bir Kurabiye Masalı, Yağmurdan Kaçarken, Aşk Nerede, Evli ve Öfkeli, Takım, Çetin Ceviz, Dört Köşe adlı yapımlarda da oyunculuğu ile tam not almayı başarmıştır.

Ayça Erturan Yaşı-Boyu-Kilosu-Eşi

Başak burcu olan oyuncu 35 yaşındadır. Levent Kırca’nın oğlu Oğulcan Kırca ile evli olan oyuncunun boyu 1,70 kilosu ise 60.

 

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal