Kadın Dizisi Suat Kimdir? Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Yazımızda Kadın dizisi Suat kimdir, Kadın dizisi Suat’ın gerçek adı ne, yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı yapımlar hakkında geniş bilgiler haberimizin devamında sizlerle.

09.10.2018-14:00 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-13:44) Kadın Dizisi Suat Kimdir? Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Yazımızda Kadın dizisi Suat kimdir, Kadın dizisi Suat’ın gerçek adı ne, yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı yapımlar hakkında geniş bilgiler haberimizin devamında sizlerle.

Kadın Dizisi Suat Kimdir?

Fox Tv ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi karakterlerinden olan Suat, Pırıl’ın babasıdır. Sarp’ın geçmişini gizlemek için türlü oyunlar oynayan Suat, Sarp’ın gerçeklere ulaşmasını her defasında engellemeyi başarmıştır. Yıllardır gerçeği bilmeden Amerika’da yaşamış olan Sarp, İstanbul’a geri döndüğünde ailesinin yani Bahar’ın, Nisan’ın ve Doruk’un vefat ettiğini zannetmektedir. Suat bu konudaki yalana Sarp’ı inandırmak için ailesine mezar bile ayarlamıştır.

 Sarp’ın tek derdi kalmıştır bu dünyada acaba ailesi neden öldü? Bu sorunun peşine düşen Sarp aslında gerçeğe de adım adım ulaşmaktadır. Ancak Suat da sürekli Sarp’ın peşine adam takıp her hareketini öğrenmeye çalışır. Ancak tüm gerçekler gibi bu gerçek de elbet bir gün ortaya çıkacaktır. Sarp yani yeni adıyla Alp, Pırıl ve Suat’ın kendilerine oyun oynadıklarını ve bir şeyleri gizlemeye çalıştıklarının farkına varır ve siz Amerikaya çocuklarla gidin ben burda olanları bulacağım diye Pırıl’a resti çeker. Suat bakalım bu durum karşısında sürekli müdahale ettiği duruma karşısında sessizce bekleyebilecek mi? 

Ä°lgili resim

Kadın Dizisi Suat’ın Gerçek Adı

Suat’ın gerçek adı Gazanfer Ündüz. Mayıs 1950, Adana doğumlu olan oyuncu ilk evliliğini Fulya Özcan ile yapmış 2004 yılında boşanmıştır. Bilge Şen ile evli olan oyuncu 1,90 boyunda ve 100 kilo. İlk evliliğinden Tarık adında oğlu vardır. Oğlu da oyuncudur ve Issız Adam, İstanbul Çocukları, Not Defteri adlı yapımlarda yer almıştır.

Kuruntu Ailesi, Samanyolu, Huzursuzlar, Sırlar Dünyası, Melekler Adası, Kırkından Sonra, Dadı, Koçum Benim, Baba, Yürek Çığlığı, Belalı Baldız, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, beşinci Boyut, Ümit Milli, Memleket Hikayeleri, Gece Gündüz, Kaçak Gelin, Arka Sokaklar, Ah Neriman, Cam Kırıkları, Gamsız Hayat gibi pek çok yapımda yer almıştır. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal