28.10.2021-12:29 (Son Güncelleme:02.12.2021-10:39)


1

BURSA'DA 9 GÜNDÜR KAYIP OLAN NURDAN BUDAK ORMANLIK BİR ALANDA BULUNDU

BURSA'DA 9 GÜNDÜR KAYIP OLAN NURDAN BUDAK ORMANLIK BİR ALANDA BULUNDU

Budak'ın cenazesi otopsi işlemi için Bursa Adli Tıp Kurumu (ATK) morguna taşındı. Kemal Bulut ile kız arkadaşı olan S.T., taksici K.A. ile birlikte Budak'ın babası olan V.B. de gözaltına alındı.



2

SAMURAYLI KADIN CİNAYETİ

SAMURAYLI KADIN CİNAYETİ

Şebnem Şirin, dün sevgilisi tarafından yüzü ve boğazı kesilerek katledildi. Ayrılmak istediğini söyleyen Şebnem Şirin, Furkan Zıbıncı ile tartışmasından sonra gözlerini hiç açmayacak şekilde yumdu. Eylül'de Türkiye genelinde toplam 26 kadın öldürüldü, 19 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu. Öldürülen 26 kadının 14'ü evli olduğu erkek tarafından katledilirken,6'sı birlikte olduğu kişi tarafından öldürüldü. Kadınlar en çok evlerinde öldürülmüş şekilde bulundular. Öldürülen kadınların 10 tanesi boşanmak, ayrılmak, barışmayı reddetmek gibi istekleri için öldürülürken, 16'sının hangi sebeple öldürüldüğü belli değil.



3

MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİ

MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİ

Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Cem Garipoğlu tarafından katledildi. Olay sonucu kayıplara karışan katil 197 gün sonra emniyete teslim olmuştu. Karabulut ailesinin davadaki avukatı Rezan Epözdemir, Garipoğlu ailesi tarafından tehditler aldığını açıkladı. Davadan çekilmesi için 3 milyon euro teklif edildiğini aktaran Epözdemir, evine kurşun yollandığını söyledi.



4

CEREN ÖZDEMİR CİNAYETİ

CEREN ÖZDEMİR CİNAYETİ

1997 Ordu doğumlu Ceren Özdemir, 20 yaşında hayatını kaybetmişti. Evine girerken akşam saatlerinde Özgür A. isimli firari bir suçlu tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Ceren, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2. sınıf öğrencisiydi ve bale kursları veriyordu.



5

EMİNE BULUT CİNAYETİ

EMİNE BULUT CİNAYETİ

38 yaşındaki Emine Bulut, 2019'un Ağustos ayında eski eşi tarafından bir lokantada öldürüldü. Eski eşi tarafından takip edilip bir lokantanın içine sokulan Emine Bulut, küçük kızının gözleri önünde can verdi. O anların videoya çekilip paylaşılması sosyal medyada kadın cinayetlerini tekrardan gündem haline getirmişti.



6

ALEYNA ÇAKIR CİNAYETİ

ALEYNA ÇAKIR CİNAYETİ

Aleyna Çakır 3 Haziran 2020 tarihinde Keçiören ilçesinde ölü bulundu. Sevgilisi Ümitcan Uygun'un Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Uygun'un bu görüntüler sonrası ifadesi alınıp serbest bırakılmıştı. Ümitcan Uygun serbest bırakıldıktan sonra bir kadını daha öldürdü.



7

ŞULE ÇET CİNAYETİ

ŞULE ÇET CİNAYETİ

29 Mayıs 2018'de Şule Çet tecavüz edildikten sonra öldürüldü. Çet, bir plazanın 20. katından atlayıp intihar ettiği söylense de sonradan katledildiği ortaya çıktı. Uzun süren mahkeme sürecinden sonra Çağatay Aksu 12 yıl 6 ay, Berk Akand 18 yıl 9 ay ceza aldı.



8

ÖZGECAN ASLAN CİNAYETİ

ÖZGECAN ASLAN CİNAYETİ

Özgecan Aslan, 2015 yılında tecavüze direndiği için öldürüldü, sonra da yakılıp cesedi ormanlık alana bırakıldı. Cinayeti işleyen Suphi Altındöken ve babası, Mersin'in zengin ailelerinden biriydi. Kuyumculuk işi sonrası aile minibüs işine girmişlerdi. Cinayet sırasında Özgecan tecavüze direndiği için katil tarafından dövülerek öldürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR