Kadıköy Belediyesi'ne dev rüşvet operasyonu! 54'ü kamu görevlisi 224 gözaltı var

Kadıköy Belediyesi'ne yönelik İstanbul başta olmak üzere 5 ilde “rüşvet” kapsamında operasyon düzenlendi. Zabıta görevlileri ve belediye mühendislerinin de aralarında olduğu bildirildi.

17.05.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-11:44) Kadıköy Belediyesi'ne dev rüşvet operasyonu! 54'ü kamu görevlisi 224 gözaltı var

Yürütülen soruşturma kapsamında Kadıköy Belediyesine yönelik İstanbul başta olmak üzere 5 ilde 54’ü kamu görevlisi olan 224 şüphelisine “rüşvet” kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyonla ilişkin zabıta görevlileri ve belediye mühendislerinin de arlarında olduğu operasyon kapsamında çok sayıda şüphelinin yakalandığı gelen bilgiler arasında

Kadıköy Belediyesi'ne Rüşvet operasyonu!

Edinilen bilgiye göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosunca sürdürülen soruşturma neticesinde düğmeye basan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, rüşvet operasyonuyla ilişkin harekete geçti.

Rüşvet Operasyonu

54'ü kamu görevlisi 224 gözaltı var

Konuyla ilişkin, “Örgütlü olarak rüşvet almak”, “rüşvet vermek”, “rüşvete aracılık etmek” ve “resmi belgede sahtecilik” suçlarından çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeli ile belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54'ü kamu görevlisi olmak üzere toplam 224 şüphelinin yakalanması için İstanbul, İzmir, Adana, Kocaeli ve Şırnak'da eş zamanlı operasyon başlatıldı. Mali Polisin düzenlediği operasyonlarda çok sayıda şüphelinin yakalandığı bilgisi verildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal