Kaçış Yok filmi ne zaman çekildi? Kaçış Yok filmi konusu nedir? Kaçış Yok filmi çekim yerleri ve oyuncuları

TRT 1 ekranlarında yer alacak olan Kaçış Yok filmi bu akşam yayınlanacak. Filmin başrol karakterine Owen Wilson hayat verirken, şimdiden filmin konusu ve oyuncuları merak konusu olmuş durumda. Peki, Kaçış Yok filmi ne zaman çekildi? Kaçış Yok filmi konusu nedir? Kaçış Yok filmi çekim yerleri ve oyuncuları kimlerdir? İşte film hakkındaki detaylar sayfamızda yer almaktadır.

10.05.2022-19:00 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-19:00) Kaçış Yok filmi ne zaman çekildi? Kaçış Yok filmi konusu nedir? Kaçış Yok filmi çekim yerleri ve oyuncuları

TRT 1 ekranlarında yer alacak olan Kaçış Yok filmi bu akşam yayınlanacak. Filmin başrol karakterine Owen Wilson hayat verirken, şimdiden filmin konusu ve oyuncuları merak konusu olmuş durumda. Akşam izleyicilerle buluşacak olan film, İnternet üzerinden araştırılmaya başlandı bile. 

Kaçış yok

Kaçış Yok filmi ne zaman çekildi? Kaçış Yok filmi konusu nedir? 

Merak edilen filmler arasında yer alan Kaçış Yok filminin yönetmen koltuğunda, John Erick Dowdle oturmaktadır. Başrolünde ise Owen Wilson yer almaktadır. Filmin merak edilen çekimleri ise Tayland'da olmuştur. 

Amerikalı bir iş adamı olan Jack Dwyer, ailesi ile bir arada Güneydoğu Asya'ya yerleşmeyi düşünür. Burada hep birlikte yeni bir hayat kurma düşüncesine sahiptir. Ancak kısa bir süre sonra, ülkede yaşanan siyasi çatışmalar ve ciddi halk ayaklanmasıyla işler düşündüğü gibi gitmeyecektir. Eşi ve çocuklarıyla birlikte bundan sonra hayatta kalmaya çalışacaklardır. Bu sırada yeni bir gizem dolu tanıştıkları Hammond ismindeki adam, onlara yardım eli uzatacaktır. Onun vermiş olduğu destek sayesinde ilk önce şehirden, sonrasında da ülkeden nasıl kaçış yolu bulacaklarının yolunu arayacaklardır. 

Film oyuncu kadrosunda yer alan kişiler kimlerdir?

Çok sevilerek izlenecek olan film'in oyuncu kadrosunda şu isimler yer almaktadır.

 Owen Wilson, 

Lake Bell, 

Pierce Brosnan, 

Drew Dowdle gibi kişiler yer alıyor.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal