Arapsaçı ne zaman çekildi? Arapsaçı filmi konusu nedir? Arapsaçı filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Daha önce TV ekranlarında yayınlanmış olan Arapsaçı film'i bir kez daha bu akşam izleyicilerle buluşacak. Vatandaşların dikkatini çeken film şimdiden merak konusu olmuş durumda. Peki, Arapsaçı ne zaman çekildi? Arapsaçı filmi konusu nedir? Arapsaçı filmi çekim yerleri ve oyuncuları kimlerdir? İşte merak edilen film hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

10.05.2022-18:47 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-18:47) Arapsaçı ne zaman çekildi? Arapsaçı filmi konusu nedir? Arapsaçı filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Daha önce TV ekranlarında yayınlanmış olan Arapsaçı film'i bir kez daha bu akşam izleyicilerle buluşacak. Vatandaşların dikkatini çeken film şimdiden merak konusu olmuş durumda. Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Yardımcı oturmaktadır. Film vizyona, 30 Mart 2018 tarihinde giriş yapmış izleyicilerle buluşmuştu.

arapsaçı film

 Arapsaçı ne zaman çekildi? Arapsaçı filmi konusu nedir? Arapsaçı filmi çekim yerleri ve oyuncuları kimlerdir? 

Star TV bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak olan Arapsaçı filmi , şimdiden gündemde yerini almışa benziyor. İzleyiciyi bol bol güldüreceğe benzetecek olan film, İstanbul'un farklı yerlerinde çekilmiştir. Film'in yola çıkış konusu da,  “Elden ele gezen bir ceket, hayatları kökünden değiştirebilir mi? sorusundan bulmuştur. Eski bir aktör sanatçısının şöhret dolu zamanlarından kalmış olan bir deri ceketin, tesadüf yaşanan olaylar sonrasında farklı insanların yollarının kesişme noktalarını konu almaktadır. Başrollerin'de ise, Hakan Meriçliler, Şinasi Yurtsever ve Açelya Topaloğlu yer almaktadır.

Ünlü bir sanatçının bir zamanlar satın almış olduğu loto kuponunu ceketinin içerisine koyup unutmuştur. Daha sonra büyük ikramiyenin bu unutmuş olduğu bilete çıktığı duyulunca işler karmakarışık bir hal alır. Yaşanan bu ilginç olaydan sonra, ceket elden ele birçok kişinin elinde dolaşmaktadır. Bu cekete ulaşan herkesin birden bire hayatları değişecek ve yaşamış olacakları olaylar sayesinde arapsaçına dönmüş olacaklar. 

Filmde hangi oyuncular yer almaktadır?

Filmin konusunda şu kişiler yer almaktadır. 

Hakan Meriçliler, 

Şinasi Yurtsever, 

Açelya Topaloğlu, 

Ayhan Taş, 

Burak Satıbol, 

Köksal Engür, 

Cihan Ercan, 

Zeynep Kankonde gibi önemli kişiler yer almaktadır.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal