Kaçış nerede çekiliyor? Kaçış dizisindeki Ezidi köyü nerede, hangi şehirde?

Başrol kadrosunda Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı, Disney Plus orijinal içeriği Kaçış dizisi yayınlanan ilk fragmanıyla büyük merak uyandırdı. Dizinin çekim yerlerini merak eden seyirci, "Kaçış dizisi çekim yeri neresi? Kaçış Ezidi köyü nerede?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte, Kaçış çekim yerlerine dair merak edilenler...

15.06.2022-17:06 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-17:06) Kaçış nerede çekiliyor? Kaçış dizisindeki Ezidi köyü nerede, hangi şehirde?

Disney Plus platformunun orijinal içeriklerinden Kaçış dizisinin çekim yerleri merak ediliyor. Peki, Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi Ezidi köyü nerededir? Kaçış dizi çekimleri hangi şehirde yapılıyor? Detaylar haberimizde..

Kaçış dizisi çekim yeri neresi?

Kaçış dizisinin çekimleri Gaziantep'te yapılıyor. Çekimlerde Antep'in Suriye'ye yakın köyleri kullanılıyor.

 kaçış dizisi çekim yeri

Kaçış dizi konusu ne?

Dizide, bir araştırma için Ezidi köyüne giden, savaş fotoğrafçılığı ile uğraşan Mehmet ile çeşitli ülkelerden gelen gazetecilerin hikayesi anlatılıyor. Gazeteciler, araştırma amacıyla gittikleri köye yapılan baskın sonucunda radikal terör örgütü tarafından kaçırılır. Kaçırılan bir grup gazeteci, teröristlerin elinden kurtulabilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalır.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal