Bu hafta vizyona hangi filmler girecek? 17 Haziran Cuma vizyona girecek filmler

Bin bir çeşit filmi filmseverler ile buluşturan Cinemaximum, bu hafta vizyona girecek yeni filmleri paylaştı. Peki, bu hafta hangi filmler vizyona giriyor? Bu hafta çıkacak filmler nelerdir? İşte detaylar...

15.06.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-16:12) Bu hafta vizyona hangi filmler girecek? 17 Haziran Cuma vizyona girecek filmler

Dünyada vizyona giren filmleri Türkiye'ye de getiren Cinemaximum, her Cuma olduğu gibi bu Cuma da çeşitli filmleri vizyona getirecek. Bilim kurgudan komedi türüne kadar her türlü yapımın vizyonda yer alacağı Cuma gününde, filmseverler yeni dünyaların kapısını açacak. Peki, bu hafta hangi filmler vizyona girecek? Bu Cuma vizyona girecek filmler nelerdir? Detaylar haberimizde...

17 Haziran Cuma günü vizyona girecek filmler nelerdir?

1- Asi Prenses

 asi prenses filmi

Çocuklar kadar animasyon sevenlerin de kalbini fethedecek olan Asi Prenses, yetim kalmış küçük Pil'in hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Asi Prenses, Roc-en-Brume'de hayatını sürdüren Pil karakterinin, evcilleştirdiği 3 gelinciği ve prenses elbisesi giymesi sonucunda çılgınca bir maceraya adım atmasını anlatıyor.

2- Senkronik

 senkronik filmi

Justin Benson ile Aaron Moorhead'in yönetmenliğini yaptığı, bilim kurgu kategorisindeki film, New Orleans'taki iki sağlık çalışanı arkadaşın, esrarengiz bir kimyasal ile ilişkilendirilen akıl almaz cinayetlerden sonra değişen hayatlarını anlatıyor.

3- Son Seans

son seans: mtth filmi

Korku üçlemesi serisinin sonuncusu olan film, MTTH, çocukken yaşadığı ebeveyn travmasından dolayı psikolojik sıkıntılar çeken Selim karakterinin, klasik hayatını yaşarken bir yolculukta tetikleyen fobileri sonucunda gelişen olayları anlatıyor.

4- 41 Kere Maşallah

 41 kere maşallah filmi

Yönetmenliğini Ahmet Kapucu'nun yaptığı; Ulaş İnan Torun, Ekin Türkmen, Asuman Dabak gibi başarılı oyuncuların yer aldığı komedi filmi 41 Kere Maşallah, aşık olduğu kıza kavuşmak için kendine yapılan büyüden kurtulma mücadelesi veren Naci karakterinin hayatını konu alıyor.

5- Geçmişe Dönüş

 memory filmi

Film, peşindeki adamlardan kurtulabilmek için senelerdir öğrendiği becerilerini kullanmak zorunda kalan suikastçiyi anlatıyor. Filmde, hafızasını kaybeden kiralık suikastçi Alex'in emekliye ayrılmadan önce aldığı son görevi seyirciye aktarılıyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal