Gelinim Mutfakta sezon finali ne zaman? Gelinim Mutfakta final tarihi

Ekranların ilgiyle izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın ne zaman sezon finali yapacağı merak konusu oldu. Hafta içi her gün ekranlara gelen programının ne zaman yayın hayatına ara vererek final yapacağı konuşulmaya başlandı. İzleyiciler, Gelinim Mutfakta ne zaman final yapacak? Sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte merak edilen o sorunun yanıtı…

15.06.2022-16:01 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-16:01) Gelinim Mutfakta sezon finali ne zaman? Gelinim Mutfakta final tarihi

Kanal D ekranlarında izleyiciyle bulunan yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın ne zaman sezon finali yapacağı gündeme geldi. İzleyiciler ilgiyle takip ettikleri programın ne zaman final yapacağını araştırmaya başladı. Hafta içi her gün ekranlara gelen programının ne zaman yayın hayatına ara vereceği tartışılıyor. 

Gelinim Mutfakta ne zaman final yapacak?

Sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın sezon finalinin ne zaman olacağı internette sık sık araştırılan konulardan biri haline geldi. İzleyiciler programın ne zaman final yapacağını öğrenmek istiyor. Her gün 4 gelinin ve kayınvalidelerinin yarıştığı yarışma programında, her hafta 5 altın bilezik bir gelinin koluna takılıyor. Her günün kazananı bir çeyrek altının sahibi olurken, hafta finalinde ise en çok puanı toplayan bir gelin 5 altın bileziğin sahibi oluyor. İzleyicilerin ilgiyle takip ettiği, tartışmaların ve heyecanın eksik olmadığı yarışma programı ne zaman sezon finali yapacak? Sorusu ise cevaplanmayı bekliyor. Programın ne zaman sezon finali yapacağına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Gelinim Mutfakta

Gelinim Mutfakta serüveni

Yayın hayatına 12 Mart 2018 tarihinde başlayan ve o günden bu güne farklı yarışmacılar ve farklı sunucular ile gelmeyi başaran Gelinim Mutfakta, şimdi ise sunucu Nursel Ergin’in sunumuyla ekranlara geliyor. Her gün 4 gelin ve 4 kayınvalidesinin yarıştığı bir yemek programı olan Gelinim Mutfakta, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Her gün 4 gelin kendilerine verilen yemek tarifini belirtilen süre içinde hazırlamaya çalıştığı yarışma programında kayınvalideler, gelinlerinin yaptığı yemeği bulmaya çalışarak yapılan yemekleri puanlamaktadır. Gün sonu en fazla puanı alan gelin bir çeyrek altının sahibi olurken, hafta finalinde ise en çok puanı toplayan gelin 5 altın bileziği koluna takmaktadır. Her hafta en düşün puanı alan bir gelin ise yarışmaya veda eder.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal