Kabul etmedi: Trabzonspor taraftarı şampiyonluk kutlaması için Demet Akalın’dan öyle bir şey istedi ki…

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor’u yenen ve ligdeki şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’un, şampiyonluk kutlamasında sahne alacak olan Demet Akalın, taraftarların kıyafet isteğini geri çevirince ortalık karıştı.

11.05.2022-17:02 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-17:11)

Trabzonspor taraftarının coşkulu kutlaması devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda aldığı galibiyet ile şampiyonluğun ilan eden Trabzonspor’un, kutlama organizasyonunda Demet Akalın sahne alacak. 

Taraftarların kıyafet talebini geri çevirdi

Şampiyonluğun garantilenmesinin ardından binlerce Trabzonspor taraftarı sokaklara döküldü. Demet Akalın’ın ‘Kulüp’ şarkısı eşliğinde eğlenen taraftarların o anları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yapılacak olan resmi şampiyonluk kutlamasının da detayları gelmeye başladı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın, Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarında sahne alacağı öğrenildi. Çıkan haberler sonrası taraftar, ünlü şarkıcının seneler önce giydiği ve kamera karşısına geçtiği bordo-mavi eşofman takımı ile sahneye çıkmasını istedi. Ünlü şarkıcı ise Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sponsordu, giydik geri verdik" dedi. Akalın’ın bu açıklamasına bazı taraftarlardan tepki geldi. 

Demet Akalın Trabzonspor kutlamalarında sahne alacak

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal