Kabızlık Sorunu Olanlar Aspir Çiçeği Çayı İçin!

Aspir çiçeğinin yararları nelerdir? Aspir çiçeği hangi hastalıklara iyi gelir? Sindirimden adet düzensizliğine kadar pek çok hastalığa iyi geldiği bilinen aspir çiçeği kabızlığa da iyi gelir mi? İşte cevabı.

15.06.2019-16:40 - (Son Güncelleme: 15.06.2019-16:27)

Güçlü bir E vitamini olarak bildiğimiz aspir çiçeği cilt için vazgeçilmez bir kaynak. Hücreleri yenilemede ve cilt dermis tabakasındaki deformeleri önlemede etkili olan aspir çiçeğinden çıkartılan yağ cilde sürülerek yararlanılabilir. Mantar ve egzama hastalıklarında karşı etkilidir. 

SİNDİRİME İYİ GELİR  

- Omega-3 yağ asidi gibi etkili olan aspir çiçeğinin yağı bu sayede bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Özellikle alerjik reaksiyonları engeller. Vücutta serbest radikal hücrelerinin artmasının önler. Hastalıklara karşı vücudun direncini artırır.

-Kabızlık sorununu çözen aspir çiçeği sindirimi yenileyerek diğer hastalıkları önler. Midenin fonksiyonlarını düzenleyerek bulantı ve kusma durumlarını önler. Bir litre suyun içine yarım gram aspir yağı damlatıp dolapta bekletin. Sindirim sorunları yaşıyorsanız yemeklerden sonra bir bardak için.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal