Kabızlığa ve İshale İyi Gelen Kara Cevizin Mucizevi Faydaları

Son günlerde adını sıkça duyduğumuz kara cevizin faydaları neler? Kara ceviz hangi hastalıklara iyi gelir? Vücuttaki parazitleri söküp atan kara cevizin bilinmeyen faydalarını sizler için derledik.

21.06.2019-12:45 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-12:33)

Amerika kıtasında yetişen ve son günlerde popüler olan kara ceviz ağaçları, içerisinde az miktarda meyve bulundurmakta ve sağlığa oldukça fayda sağlamaktadır. Peki kara ceviz hangi hastalıklara iyi gelir gelin birlikte bakalım.

MANTAR ENFEKSİYONUNU ORTADAN KALDIRIR  

Normal cevize oranla daha sert ve kaliteli olan kara ceviz, yağ asitleri ve protein bakımından oldukça zengindir. Kara ceviz mantar enfeksiyonu sağlığı açısından da oldukça gereklidir. Mantarin en etkili çözümü kara cevizdedir. En doğal ilaç denilebilir.  Kara ceviz içerdiği yüksek antioksidan sayesinde vücuttaki tüm mantarlı hücreleri yok ederek idrar yolu ile atılmasına yardımccı olur. 

CİLT KIRIŞIKLIKLARINA İYİ GELİYOR   

Kara ceviz sadece vücut sağlığı için değil cilt sağlığı için de bir hayli önemlidir.  Kabuklarını öğüterek yaptığınız maskeler sayesinde cildinizdeki kırışıklıklar azalacak, yaşlanmayı geciktirebileceksiniz.

KABIZLIĞI VE İSHALE ÇAĞRI  

Kara cevizin bir başka mucizesi ise kabızlığa da ishale de iyi gelmesidir. Bunun yanı sıra vücudu kanserli hücrelerden arındırmaya da destek olmaktadır. 

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal