Kabine’de alınacak kararlar merak ediliyor? Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman yapılacak?

Mart ayından bu yana yapılmayan Kabine Toplantısı’nın bu ay ne zaman yapılacağı sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak olan Kabine’de hangi kararların alınacağı gündemde yer alıyor. Peki Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

15.04.2024-11:06 - (Son Güncelleme: 15.04.2024-11:06)

Türkiye için önemli kararların alındığı Kabine Toplantısı’nın ne zaman yapılacağı sorusu haftanın ilk gününde merak edilen konular arasında yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Beştepe’de yapılacak olan toplantıda iç ve dış konularda önemli adımların atılması bekleniyor. Peki Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman yapılacak?

Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman yapılacak?

Son Kabine Toplantısı, 4 Mart'ta gerçekleşmişti. Yoğun bir seçim sürecinin ardından, hükümetin çalışma programı sebebiyle Kabine toplantılarına bir süre ara verilmişti. Yeni bir toplantı tarihi belirlenmemiş olsa da, toplantıların nisan ayının dördüncü haftasında yeniden başlaması bekleniyor.

Kabine’de alınacak kararlar merak ediliyor? Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman yapılacak?

Toplantının gündeminde ise ekonomi ve siyasi konuların yer alacağı tahmin ediliyor.

Meclis ne zaman açılacak?

TBMM Genel Kurulu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla verdiği aranın ardından haftalık çalışmasına 16 Nisan Salı günü başlayacak. Seçim süreci nedeniyle bir süreliğine faaliyetlerine ara veren Genel Kurul, 16 Nisan Salı günü tekrar toplanacak. Haftalık gündemde, enerji sektörüyle ilgili düzenlemeler içeren bir kanun teklifi ele alınacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal