Kabine Toplantısı bugün mü? Kabine Toplantısı ne zaman yapılıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak olan Kabine Toplantısı’nın tarihi araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Kabine Toplantısı bugün mü? Kabine Toplantısı ne zaman yapılıyor? Kabine Toplantısı hakkında merak edilenler haberimizde...

14.07.2022-11:18 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-11:18)

Haftanın ilk gününde yani Pazartesi günü gerçekleşen Kabine Toplantısı, bu hafta Kurban Bayramı’na denk geldiği için yapılmamıştı. Türkiye’nin gündeminin en önemli başlıklarının ele alındığı ve ciddi kararların açıklandığı Kabine Toplantısı’nın yeni toplantısının ne zaman yapılacağı sorusu milyonlarca vatandaşın birinci gündem maddesi oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak olan Kabine Toplantısı’nın tarihi araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Kabine Toplantısı bugün mü? Kabine Toplantısı ne zaman yapılıyor? 

Kabine Toplantısı bugün mü?

İki haftada bir yapılan Kabine Toplantısı genellikle Pazartesi günleri gerçekleştiriliyor. Haftanın ilk gününde yani Pazartesi günü gerçekleşen Kabine Toplantısı, bu hafta Kurban Bayramı’na denk geldiği için yapılmamıştı. Bu nedenle bir sonraki Kabine Toplantısı’nın 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü yapılması bekleniyor. 

Kabine Toplantısı Ne Zaman

Kabine Toplantısı’nda hangi konuların ele alınacağı konusunda henüz bir gelişme yaşanmadı. Fakat alınacak konulardan birisinin KYK borçları olacağı düşünülüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal