02.02.2024-15:39 (Son Güncelleme:02.02.2024-15:39)


1

Yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Bebek'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oyuncu meslektaşı Selin Şekerci'nin öpüşme sahneleriyle ilgili söylediği sözler hakkında konuştu.



2

Ünlü oyuncu yakın zamanda kucağına aldığı oğlunu pusetinde taşırken kameralara yansıdı Urgancıoğlu, herhangi bir babalık eğitimi almadığını söyledi.



3

İkinci sezonu boyunca "Yargı" dizisinde başrol oynayan Kaan Urgancıoğlu, sevgilisi Burcu Denizer ile haziran ayında sürpriz bir şekilde dünya evine girmişti.



4

Nikah sonrası ünlü çift, 8 Aralık'ta oğullarını kucaklarına aldı. İlk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çift, bebeklerinin adını Ardıç koydu.



5

Ünlü oyuncu önceki gün Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu meslektaşı Selin Şekerci'nin öpüşme sahneleriyle ilgili yaptığı açıklamalar hakkında da konuştu.



6

Selin Şekerci'nin öpüşme sahneleri için 'Güzel kardeşim deyip, kamyoncu gibi giriyorum partnerime' sözleri hatırlatılan oyuncu, konuyla ilgili şunları ifade etti:



7

"Bence hiçbir sahne kolay değil. Her sahnede başka bir gerilim türü var. Hiç kolay ya da keyifli bir mevzu değil bu durum." Yargı dizisindeki partneri Pınar Deniz ile iyi bir ikili olan Kaan Urgancıoğlu, bu sinerjiyi nasıl yakaladığını anlattı. Oyuncu, "Aramızda doğru bir elektrik var. Çok saygılıyız birbirimize karşı. Bütün ekip öyleyiz. Kendimizi şanslı hissediyoruz. Sete keyifli gidiyor olmaktan dolayı mutluyuz" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr