02.02.2024-14:53 (Son Güncelleme:02.02.2024-16:39)


1

Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncularından Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında öpüşme krizi yaşandığı iddiaları ortalığı karıştırmıştı. Dizinin 'Nilay'ı Feyza Civelek'in "Sevgiliyken dünyanın en büyük aşıkları gibi davranıp ayrılınca sonra düşman kesilenler oluyor.



2

'Ben bu rolü oynamam' diye yapımcıya kadar arayanlar oluyor" sözleri bu iddiaları güçlendirirken Doğukan Güngör'den akılları karıştıran bir hamle geldi.



3

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbet'i her bölümüyle gündeme oturmayı başarırken oyuncuları da her hareketleriyle sosyal medyanın diline düşüyor.



4

Gerek senaryosuyla gerekse başarılı oyuncu kadrosuyla çok konuşulan Kızılcık Şerbeti'ne Fatih ve Doğa karakterinin arasındaki gerilim damga vurmuştu.



5

Seyircinin severek izlediği dizide Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu dikkat çekiyor. İkilinin dizideki performansı çok konuşuluyordu.



6

Dizide Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek de Adını Feriha Koydum'un ardından uzun yıllar sonra karşımıza gelmişti. 'Kızılcık Şerbeti'nin 'Nilay'ı Feyza Civelek geçen günlerde verdiği bir röportajda daha önce sevgili olup ayrılan ve öpüşme sahneleri istemeyen bir dizi çiftinden bahsetmişti.



7

Civelek'in bu sözleri aralarında öpüşme krizi yaşandığı iddia edilen rol arkadaşları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nu işaret ettiği şeklinde yorumlanmıştı. Civelek'in "Sevgiliyken dünyanın en büyük aşıkları gibi davranıp ayrılınca sonra düşman kesilenler oluyor. 'Ben bu rolü oynamam' diye yapımcıya kadar arayanlar oluyor..." sözlerine Doğukan Güngör'den dikkat çekici bir hamle geldi.



8

Güngör'ün sosyal medyada bir magazin sayfasında paylaşılan Feyza Civelek'in o sözlerini beğenmesi, öpüşmek istemeyen tarafın Sıla Türkoğlu olduğu iddialarını da perçinlemiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr