Kaan Urgancıoğlu Sorulara Dayanamadı Kameralara Saldırdı

Son zamanlarda rol aldığı Yargı dizisi ile oyunculuğundan söz ettiren Kaan Urgancıoğlu kendisini görüntüleyen muhabirlerle tartıştı. Kameraya müdahale etmeye kalan oyuncuyu menajeri zar zor durdurdu.

03.12.2021-10:18 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-11:14)

Yer aldığı her projede başarılı oyunculuğu ile gündeme gelen Kaan Urgancıoğlu dün gece bir mekan çıkışı görüntülendi. Son zamanlarda büyük çıkış yakalayan Yargı dizisinin başrol oyuncularından biri olan Urgancıoğlu, basın mensuplarıyla sohbet etmekten kaçındı. Alkollü olduğu için konuşmak istemediğini belirten oyuncuyu kameralar hala çekmeye devam edince ortalık karıştı. Gazetecilerin sorularına yanıt vermek istemeyen oyuncu sinirlenerek; “Alkol aldım, şimdi sizinle konuşmayacağım” açıklamasında bulundu. Israrla sorulan soruların ardından kameraya yönelen oyuncuyu ancak menajeri sakinleştirebildi. 

KAAN URGANCIOĞLU:HİÇBİR ŞEY SORAMAZSINIZ

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu dün gece muhabirlerin kamerasına yakalandı. Muhabirlerle sohbet etmekten pek hoşlanmadığı bilinen oyuncu, dün gece yine sorulan sorulardan kaçmayı tercih etti. Alkol aldığı gerekçesiyle konuşmayacağını belirten oyuncu, soruların ısrarı üzerine sinirlendi. 2.sayfa isimli magazin programında yayınlanan habere göre yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu; “Arkadaşlar gecenin bu saatinde konuşmayacağım. 2 saattir bizi beklediğinizi biliyorum. Alkol kullandım, sizinle de konuşmayacağım. Menajerlerimle birlikte yemek yemeğe geldim. Teşekkür ediyorum. Bir şey soracaksan da sabah sorarsın. Bu saatte hiçbir şey soramazsın bana” şeklinde muhabirlere sert bir yanıt verdi. 

URGANCIOĞLU’YU MENAJERİ ZOR TUTTU

Son zamanların favori dizisi haline gelen ve her bölümde izleyicisini çıldırtmayı başaran dizi Yargı’nın yakışıklı başrol oyuncusu kendini tutamadı. Günlük hayatında da magazini pek sevmeyen 40 yaşındaki oyuncu karşısında basın mensuplarını görünce konuşmayacağını belirtti. Alkol aldığı için muhabirlerin sorularından kaçınan ünlü oyuncu, ısrarlı sorulara sinirlenerek kameraya doğru yöneldi. Görüntüsünü almaya devam eden kameramanın objektifini tutmaya çalışınca araya yakışıklı oyuncunun menajeri girdi. Kaan Urgancıoğlu’nu zar zor tutan menajerin ardından ünlü oyuncu muhabire çıkıştı. Muhabirin ismini ve çalıştığı kurumu öğrenmek isteyen oyuncu, aldığı cevabın ardından arkasını dönüp gitti. 

ÜNLÜ OYUNCUNUN SON PROJESİ YARGI

Bu sezona damgasını vuran dizilerden biri olan “Yargı” her hafta konuşulmaya devam ediyor. İzleyicileri tarafından çok sevilen dizinin yapımını Ay Yapım üstleniyor. Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı senaryosunun ise Sema Ergenekon’a ait olduğu Yargı da sular durulmuyor. Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı dizi, Pazar akşamları hayranlarıyla buluşuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal