Kaan Ayhan: A Milli Takım'da en tecrübeli futbolculardan biri olmama şaşırıyorum

Kaan Ayhan, UEFA Uluslar Ligi’nde oynanacak olan Lüksemburg-Türkiye maçı öncesi konuştu. Lüksemburg’un kendilerini zorlayacak bir rakip olduğunu söyledi.

10.06.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-10:19)

UEFA Uluslar C Ligi’nde üçüncü karşılaşmasına deplasmanda Lüksemburg karşısında çıkacak olan A Milli Futbol Takımımız, grubunda çıktığı ilk iki karşılaşmada da sahadan galibiyetle ayrılarak hataya yer vermedi.

Millilerimiz fırtına gibi esiyor

Grubunda çıktığı ilk maçta Faroe Adaları’nı 4-0 mağlup eden Millilerimiz, ikinci karşılaşmada da Litvanya karşısında sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrılarak, grubunda çıktığı iki karşılaşmada tam 10 gol kaydederken kalesinde gol görmedi.

Kaan Ayhan'dan çarpıcı açıklamalar

Lüksemburg’da oynanacak olan karşılaşma öncesinde düzenlenen antrenmanda Demirören Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Kaan Ayhan, yapmış olduğu açıklamalarda ;


'Bizi en çok zorlayacak rakip...'

Lüksemburg'un bizi en çok zorlayacak rakip olacağını düşünüyoruz. İlk 2 maçta çok iyi başlangıç yaptık. Kağıt üstünde güçlü rakipler olmamasına rağmen 10 gol atıp buraya geldik. Serdar'ın dediği gibi gol yemeden 6 maçı da galip kapatmak istiyoruz. İnşallah bu yoldan devam ederiz.

'Takımın en tecrübelisi olmama şaşırıyorum'

Takımın en tecrübeli isimlerinden biri oldum. Bu durum aslında beni biraz şaşırtıyor. Aslında kendimi genç hissediyorum ama milli takıma geldiğimde ağırlık oturuyor üstüme. Mümkün olduğunca arkadaşlarıma yardım etmeye çalışıyorum. Sadece ben değil. Genç bir takıma sahibiz. Daha ileride daha büyük turnuvalara katılarak bu yoldan ilerlemeye devam ederiz inşallah.

'İyi işlere imza attık'

Kağıt üstünde en güçlü takımlara karşı oynamadıysak bile skor yönünden iyi işlere imza attık. Geçmişte mesela Cebelitarık maçında zorlandığımız dönemler olmuştu. Bu ilk 2 maçta öyle bir zorluğa denk gelmedik. Gayet profesyonelce maçlar gördük. Lüksemburg biraz daha zorlayacak. Daha riskli bir maç olabilir. 3 puanla eve döneceğimize eminim.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal