31.01.2022-10:47 (Son Güncelleme:31.01.2022-11:02)


1

Strasbourg'un teknik direktörü Julien Stephan'ın, A Milli Takım'ın yıldız futbolcuları Burak Yılmaz ve Zeki Çelik ile ilgili açıklamaları gündeme oturdu.



2

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg teknik direktörü Julien Stephan, Antalya kampında çok flaş açıklamalarda bulundu.



3

Türkiye'den oldukça memnun olduklarını aktaran teknik adam, 'Türkiye'ye geldiğimiz için memnunuz. Kondisyon açısından çok güzel bir yer. Saha çok güzel. Güneş de var havada. Otel de çok güzel. Takım açısından çok iyi bir hava var. Hazırlıklarımızı güzel şekilde ilerletiyoruz.' şeklinde konuştu.



4

Teknik adamın A Milli Takım'ın yıldız futbolcuları Burak Yılmaz ve Zeki Çelik ile ilgili açıklamaları ise gündeme bomba gibi düştü. Ayrıca teknik adam kendisi hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



5

Julien Stephan kariyeriyle ilgili olarak, 'Rennes'in başına birkaç maçlığına geçmiştim ama sonrasında daha uzun sürdü. Fransa Kupası'nı kazandık ve sonrasında Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdik. Kariyer programı konusunda herhangi bir şey söyleyemem. Şimdi Strasbourg'dayım. Burada çok iyi bir başkanımız ve çok iyi bir takım kadromuz var. Bundan sonrasında nasıl olacağı belli değil.' açıklamalarına yer verdi.



6

Fransa'da Lille formasını terleten Burak Yılmaz ve Zeki Çelik hakkında da konuşan Julien Stephan, 'Bugün baktığımızda Burak Yılmaz'ı çok iyi tanıyoruz. Türkiye'de çok büyük kulüplerde oynadı. Zeki ise Fransa'ya ilk geldiğinde çok tanınmış bir isim değildi.



7

Ama Fransa'ya geldikten sonra çok iyi bir kariyer yaptı. Lille ile şampiyon oldular. Bugün istesek de alamayız, kariyerleri çok yüksek. Ama her teknik adam kadrosunda Burak Yılmaz'ı ve Zeki Çelik'i görmek ister.' açıklamalarına yer verdi.



8

Teknik adamın özellikle milli yıldızlar olan Burak Yılmaz ve Zeki Çelik hakkındaki sözleri çok konuşuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR