Joshua King Fenerbahçe’ye transfer oldu mu? Joshua King Fenerbahçe ile anlaştı mı? Norveçli yıldızın transferini Fenerbahçe resmen açıkladı

Fenerbahçe, Süper Lig’de yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı lacivertliler son olarak Norveçli yıldız futbolcu Joshua King ile anlaşma sağladı.

13.07.2022-09:00 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-09:38)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için Jorge Jesus önderliğinde iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk hasretine son vermek istiyor.

Kanarya transferlere devam ediyor

Yeni sezon öncesinde transfer döneminde Bruma, Emre Mor, Lincoln gibi hamleler yaparak dikkatleri üzerine çeken sarı lacivertlilerin transferde durmaya pek niyeti yokmuş gibi gözüküyor. Fenerbahçe bir süredir uğraştığı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford forması giyen Norveçli yıldız Joshua King’in transferinde mutlu sona ulaştı.


Ali Koç yıldız ismin transferini bitirdi

Başkan Ali Koç’un bizzat yürüttüğü transfer operasyonunda Watford ile sözleşmesi geçtiğimiz sezon sonunda sona eren 30 yaşındaki oyuncu ile anlaşma sağlandı.

Transfer resmen açıklandı

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden Joshua King’in transferine ilişkin olarak yapılan resmi açıklamada ;

‘ Kulübümüz Norveçli futbolcu Joshua King ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bu akşam saatlerinde İstanbul’da olacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. ‘ ifadelerine yer verildi.


Takımı küme düşmüştü

Son olarak formasını giydiği Watford’a 2021-2022 sezonunda Everton’dan bedelsiz bir şekilde transfer olan Joshua King, 33 karşılaşmada Watford formasını giyerken bu maçlarda 5 gol ve 3 asistlik bir katkıyla oynamıştı. Watford geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig’de küme düşmüştü.

Bournemouth formasıyla gözler üstündeydi!

Joshua King, Bournemouth forması giydiği 2015-2016 ve 2020-2021 sezonları arasında dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Toplamda 185 karşılaşmaya çıkan Joshua King bu maçlarda 55 gol ve 20 asistlik bir katkıyla oynadı. Ayrıca Norveç Milli takımının da vazgeçilmez isimlerinden biri olan Joshua King, 62 karşılaşmada 20 gol kaydetmişti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal