Jorge Jesus Türkiye'ye kolay adapte olduğunu ve sportif anlamda Fenerbahçe ile çok başarılı olacaklarını söyledi

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, Türkiye’nin kültürüne iyi bir şekilde alıştığını söyledi. Ayrıca sportif anlamda takımının başarılı olacağından bir şüphesi olmadığını belirtti.

25.07.2022-11:01 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-11:01)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de geçtiğimiz haftalarda göreve getirilen Jorge Jesus ile hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de ligde başarı sağlanmak istiyor.

Program büyük beğeni topladı

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün YouTube kanalının konuğu olan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, doğum gününü izleyicilerle buluşturdu.


Jorge Jesus'dan açıklamalar

Sarı lacivertli ekibin dünyaca ünlü teknik adamı Jorge Jesus, kulübün YouTube kanalında gerçekleştirmiş olduğu çekimlerde;

‘ Bu 1.5 ayda öğrendim ki bu ülkenin kültürü, benim de kendimle bağdaştırdığım bir kültür. Aile olabilmek için, arkadaşlık duygularını derinden hissetmeniz gerekir. Türkiye'de geçirdiğim 1.5 ay içerisinde çok güzel şeyler yaşadım ve öğrendim. Umarım sportif anlamda da hiç şüphe yok ki bu takım başarılı olacak. Bir takım kuruyoruz. 11 oyuncu kurmuyoruz. Eğer sizler isterseniz bu sene mutlu olacaksınız. ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal