Jorge Jesus en güzel yerde ağırlanmıştı: Ali Koç’tan Galatasaray’a telefon

Galatasaray’ın Beşiktaş’ı 2-1 yendiği derbi maçında sürpriz bir olay yaşandı. Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, karşılaşmayı izlemek için geldiği NEF Stadyumu’nun en güzel yerinde ağırlandı. Yaşanan bu gelişme sonrasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’tan Galatasaray’a telefon geldi. İşte haberin ayrıntıları...

08.11.2022-13:28 - (Son Güncelleme: 08.11.2022-13:28) Jorge Jesus en güzel yerde ağırlanmıştı: Ali Koç’tan Galatasaray’a telefon

Süper Lig’in 13. hafta maçında oynanan dev derbide Galatasaray Beşiktaş’ı Mauro Icardi’nin golleriyle 2-1 yenerek lider Fenerbahçe’nin ardından 2. sıraya yerleşmişti. NEF Stadyumu’nda oynanan derbide sürpriz bir konuk vardı.

Jorge Jesus en güzel yerde ağırlandı

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Galatasaray Beşiktaş derbisini izlemek adına NEF Stadyumu’na gelmişti. Galatasaray’ı arayarak Jorge Jesus’un maçı stadyumdan takip edeceğini bildiren Fenerbahçe yönetiminin bu talebi sonrasında sarı kırmızılılardan ezeli rakibine sürpriz bir jest geldi.

Jorge Jesus Galatasaray Beşiktaş

Portekizli teknik adamı NEF Stadyumu’ndaki ‘’Başkanlık Locası’’nda ağırlayan sarı kırmızılı takım, tecrübeli teknik adamı en güzel şekilde ağırladı. Jesus’un maç boyunca notlar alması dikkat çekti.

Ali Koç'tan Galatasaray'a telefon

NEF Stadyumu’ndaki ağırlamadan oldukça memnun olan Jorge Jesus, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u arayarak duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Ali Koç Galatasaray

Bunun üzerine Ali Koç da Galatasaray yönetimiyle yaptığı telefon görüşmesinde teknik direktörlerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal