Johnny Depp Amber Heard davası ne oldu, son gelişmeler neler?

Johnny Depp ile Amber Heard arasında devam eden husumet gündeme damga vurmaya devam ediyor. İkili arasında boşanma davası sonrasında basına yansıyan durumlar şaşırtmaya devam ederken davada son durum merak konusu oldu. Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard davasında son durum ne? Gündeme damga gibi düşen davanın son gelişmeleri haberimizde

06.05.2022-20:56 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-20:56) Johnny Depp Amber Heard davası ne oldu, son gelişmeler neler?

Aktör Johnny Deep ile Amber Heard arasında başlatılan iftira davasında yaşanan olaylar oyunculuk sektörünü etkilemeye devam ediyor. 58 yaşındaki Heard, oyunculuk hayatının etkilendiğini ev içi şiddettin doğruluğu olmadığına dair açıklamalarda bulundu. Eski eşiyle arasında ki dava merak konusu olurken nasıl sonuçlandığı da internet üzerinden en çok aratılanlarda oldu. Johnny depp ile Amber Heard arasındaki davada son durum haberimizde yer almaktadır

Amber Heard şiddet gördüğünü iddia etti!

Uzun yıllara dayanan bu sürecin şiddet görselleri gündeme gelmeye devam ediyor. Amber Heard'un şiddet görüntüleri sonrasında evine polis çağırarak boşanma davasını açtı. Şiddet gördüğüne dair görüntülerin magazine düşmesi üzerine Depp'in alkollü olduğuna dair ilgilerde yer aldı.

Johnny Depp ile Amber davası

Depp'in kariyeri zora girdi!

Karayip Korsanları 5 filmi sonrasında başarısız olan kariyeri sonrasında magazin gündemine gelen Johnny Depp hayatı filmi fazlasıyla etkilediği görülmektedir. Depp'in eşine şiddet uygulaması üzerine izleyenlerin protesto ederek filme gitmediği birçok kişi tarafından bildirildi. Depp'in ilk filmine göre %20 oranında izleyici düşüşü yaşandı.

Depp tam Fantastik Canavarlar’dan kovulduğunu öğrendiği zamanlarda Disney de Karayip Korsanları serisinde bir daha Johnny Depp’in yer almayacağını açıkladı. Fakat zamanlama o kadar manidardı ki Depp, Warner Bros ve Disney gibi 2 büyük şirketten bir anda kovulmuştu.

Johnny Depp ile Amber Heard arasında uzun yıllardır devam eden davada ilerleme görülmedi. İki tarafın farklı farklı açtığı davalarda kazananlar değişiklik gösterdi. Fakat davalardan Depp'e ciddi bir ceza verilmemesi kafaları karıştırdı.

Johnny Depp ile Amber davası

Johnny Depp davanın seyrini değiştiren hamleyi yaptı

Mahkemeye tanık olarak davet edilen isimler arasında Johnny Depp'in eski eşi ve partnerleri oldu. Depp hakkında olumsuz ve yalan iddialar atılırken partnerleri ise ünlü oyuncu aktör hakkında kibar, nazik ve fazlasıyla anlayışlı bir insan olduğuna dair beyanlar verildi.

Davanın devamında ise Depp'in set arkadaşları ve evde çalışanlarının çağırılması üzerine bildirge tamamlandı. Fakat mahkemede evde çalışanların söylemleri olayı farklı bir boyuta taşıdı. Heard'ın şiddet gördüğü değil tam tersi Depp'in şiddet gördüğüne dair açıklamalarda bulundular. Heard'ın devamlı olarak Depp'i kışkırtarak olayların bu hale gelmesini sağlamaktadır.

2017 yılında başlayan dava sürecinin başlarında Heard haklı görünüyordu, fakat sürecin devam etmesinde olaylar farklı boyuta sürüklendi bu durumda ise Depp'in haklı olduğu görülmektedir. Ancak yaşanan süreç bize birşeyi tekrar hatırlatıyor. Herhangi bir davada suçu kanıtlanana dek birini suçlu veya suçsuz olarak lanse etmek, yapılabilecek en büyük yanlışlıklardan biri olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal