Hazar Ergüçlü göğüs dekolteli pozuna alevli yorumlar

Yer aldığı dizi ve sinema projeleri ile senelerdir ekranların en tanındık isimlerinden biri olan güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, göğüs dekoltesi olan pozunu Instagram hesabı üzerinden takipçilerinin beğenisine sundu. Uzun zamandır ünlü yönetmen Onur Ünlü işe birliktelik yaşayan güzel oyuncunun paylaşmış olduğu o pozuna ise takipçileri tarafından binlerce beğeni yağdı. İşte sosyal medyayı sallayan o pozlar..

06.05.2022-21:03 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-21:03) Hazar Ergüçlü göğüs dekolteli pozuna alevli yorumlar

Şimdilerde 30 yaşında olan güzeller güzeli oyuncumuz Hazar Ergüçlü; Hakan: Muhafız, Yüksek Sosyete, Medcezir, Alev Alev gibi büyük ses getiren dizi ve yapımlarda yer alarak oyunculuk kariyerindeki basamakları büyük bir başarı ile tırmandı. Oyunculuk kariyer hayatının yanında ayrıca özel hayatı ile de ilgi odağı haline gelen güzel oyuncu, ünlü yönetmen Onur Ünlü ile olan beraberliğini sürdürmektedir.

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü göğüs dekolteli pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu!

Instagram hesabında tam 2,9 milyon takipçi sayısı olan güzel oyuncu Ergüçlü, hesabı üzerinden takipçilerine hem yapmış olduğu işlerini hem de günlük hayattan karelerini paylaşmaktadır. Güzel oyuncunun derin göğüs dekoltesine sahip olan pozuna ise yaklaşık olarak 18 bin kişiden beğeni aldı.

Hazar Ergüçlü Göğüs Dekolteli Paylaşımı

Oyuncu Hazar Ergüçlü işe sevgilisi yönetmen Onur Ünlü hakkında ki aşk dedikoduları ise 2018 yılında ortaya atılmıştı. Daha sonra da bu ikilinin ara sıra birlikte yan yana görüntülenmeleri ve sonrasında da sevgili olarak resmi bir şekilde sosyal mecrada birlikte pozlarını paylaşmaları ile ilişkileri kesinlik kazanarak başladı. Beraberken çok fazla eğlendiklerini dile getiren ünlü çiftin mutlulukları ise hala devam etmektedir.

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü

'' Onur ne isterse onu giyiyor, ben karışmıyorum ''

Yönetmen Onur Ünlü, giyim tarzı ile adından çokça söz ettirmektedir. Bu durum hakkında basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Hazar Ergüçlü ise '' Onun giyim tarzına ben hiç karışmıyorum. Onur kıyafetlerini kendisi seçiyor ve ne isterse onu giyiyor. Bence giydikleri ona çok yakışıyor '' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal