Joe Biden yine yolunu şaşırdı: Sağlığı iyi değil mi?

Katıldığı bir etkinlikte yaptığı konuşmanın ardından kürsüden inmek isteyen ABD Başkanı Joe Biden, yine yolunu şaşırdı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama sonrasında da aynı sorunu yaşayan 79 yaşındaki Biden’ın sağlığının yerinde olmadığı iddia ediliyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

29.09.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 29.09.2022-16:33)

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi First Lady Jill Biden, bugün Engelliler Onur Ayı için düzenlenen bir etkinliğe katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmanın ardından kürsüden inmek isteyen ABD Başkanı Joe Biden, kürsüden inmek üzereyken yolunu şaşırdı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama sonrasında da aynı sorunu yaşayan 79 yaşındaki Biden’ın sağlığının yerinde olmadığı iddia ediliyor. 

Yine yolunu şaşırdı

Yolunu şaşıran Joe Biden’a eşi Jill Biden, Biden'a yolu göstererek, "Buradan aşağı gideceksin" ifadesini kullandı. Kürsüden inerken kafası karışmış gibi görünen Biden, etrafına biraz daha bakındıktan sonra kürsüden ayrıldı. 

Biden’ın bu hareketi sosyal medyada çok konuşuldu. 

Biden yolunu şaşırdı

Sağlığı iyi değil mi?

Geçtiğimiz hafta Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul Toplantıları için New York'ta bulunan Biden, AIDS, Tüberküloz ve Sıtmayla mücadele için bağış toplamak amacıyla gerçekleştirilen Küresel Fon Konferansına katıldığı sırada da benzer hareketler sergilemişti.

ABD basınına göre; Biden'ın son zamanlardaki hareketleri, yaşının ve sağlığının sorgulanmasına sebep olarak gösteriliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal