Joe Biden Naftali Bennett İle Görüşmesinde Canlı Yayında Uyudu!

Joe Biden, İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile düzenlediği toplantıda uyukladı. Bien’ın görüntüleri, yardımcısı Kamala Harris ile ilgili iddiaların gündeme gelmesine sebep oldu.

29.08.2021-11:53 - (Son Güncelleme: 29.08.2021-13:00) Joe Biden Naftali Bennett İle Görüşmesinde Canlı Yayında Uyudu!

ABD Başkanı Joe Biden, göreve geldikten sonra ABD'ye İsrail Başbakanı olarak ilk ziyaretini gerçekleştirerek Naftali Bennett ile canlı yayında bir araya geldi. Bennett, 12 yıllık Binyamin Netanyahu iktidarından sonra yönetime geldi. Bennett’in, ABD’ye ziyareti merakla bekleniyordu. Canlı yayında gerçekleşen görüşme esnasında Biden'ın uyuklaması ise gündeme damgasını vurdu.

BENNETT KONUŞUYORDU

Basın mensuplarının karşısında gerçekleşen görüşmede Biden, Bennett'in konuştuğu sırada uyumaya başladı. Bennett ABD Başkanı'nın uyuduğunu görmesine rağmen ise konuşmaya devam etti. Olaya ilişkin görüntüler ise dünyanın gündemine oturdu.

KAMALA HARRİS İDDİASI

Canlı yayında yaşananlar, 78 yaşındaki Biden'ın başkan olarak seçilmeden yardımcısı Kamala Harris ile ilgili ortaya atılan iddiaları akıllara getirdi. Biden'ın ileri yaşlı olması sebebiyle ikili hakkında pek çok iddia gündeme gelmişti. İddialardan bir tanesi de, Biden'ın ileri yaşı nedeniyle 4 yıllık dönemin sonunda başkanlıktan çekileceği ve yerini Harris'e bırakacağı iddiası. Harris'in ise daha şimdiden başkanlık için hazırlandığı ve 2032'ye kadar yönetimde kalacağı iddia edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal