Jason Derulo Sordu, Yarışmacılar Cevapladı!

Survivor 2021’in dün yayınlanan bölümünde b,rleşme partisinin heyecanı yaşandı. Partide konser veren dünyaca ünlü star Jason Derulo, konserin ardından yarışmacılarla sohbet etti.

29.03.2021-09:28 - (Son Güncelleme: 29.03.2021-09:28) Jason Derulo Sordu, Yarışmacılar Cevapladı!

Televizyon ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Survivor 2021'in dün akşam izleyicisi ile buluşan 57. yeni bölümünde yarışmacılar birleşme partisinde hem eğlendi hem stres attı. Partide konser veren dünyaca ünlü star Jason Derulo müthiş bir sahne gösterisi ile muhteşem bir konser verdi. 

LAVABOYA NEREYE GİDİYORSUNUZ?

Konserden sonra yarışmacılarla bir araya gelen Derulo, en merak ettiği soruları sordu. Şarkıcı, yarışmacılara banyo ve tuvalet ihtiyaçlarını nasıl giderdiklerini sordu. Bunun üzerine cevap veren Aleyna ise ‘Her yere, ormana gidiyoruz’ diyerek herkesi güldürdü.

TUVALETTEN SONRA NEYLE TEMİZLENİYORSUNUZ?

Meraklı sorularını sormaya devam eden şarkıcı bunun üzerine ‘Peçete yok değil mi, yani yapraklarla mı temizleniyorsunuz?’ diye sordu. Bunun üzerine cevap veren yarışmacılar ‘Bazen evet, yaprakları kullanıyoruz’ şeklinde konuştular.

Dominik'te olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren dünyaca ünlü yıldız ‘Çocukluğumdan beri izlediğim bir şov ve insanlar bedenleriyle böyle inanılmaz şeyler yaptığında hep etkileniyorum’ ifadelerini kullandı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal