10.01.2022-18:02 (Son Güncelleme:10.01.2022-18:02)


1

Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer etmek istediği Jason Denayer ile ilgili taraftarlar, 'Hangi takımlarda oynadı, kariyerinde kaç golü var, ne kadar maaş alıyor, nereli, kaç numarayı giyiyor, eşi kimdir?' araştırmaları yapmaktadırlar.



2

Ülkemizde bir dönem kiralık olarak Galatasaray forması giyen Jason Denayer'in Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kalmışken ismi yeniden Süper Lig devleri ile anılmaya başladı. Galatasaray ve Trabzonspor tecrübeli savunma oyuncusuna talip olurken transferin nasıl sonuçlanacağı merak içerisinde bekleniyor. Jason Denayer'in forma giydiği Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken yeni adresinin Türkiye olma ihtimali de bir hayli yüksek gözüküyor.



3

28 Haziran 1995 tarihinde Belçika'da dünyaya gelen Jason Denayer, genç yaşlarda futbola olan ilgisiyle dikkat çekti. Futbol hayatına ülkesi Belçika'da başlamasının ardından çok küçük yaşlarda İngiliz devi Manchester City'nin alt yapısına transfer olan Jason Denayer futbol dünyasındaki gözleri üzerine çekmeyi başarmıştı.



4

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Jason Denayer, genç yaşta katıldığı Manchester City alt yapısının ardından sırasıyla Celtic, Galatasaray, Sunderland ve Olimpik Lyon formalarını giymiştir.



5

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Belçikalı oyuncu Jason Denayer, kariyerinde toplamda alt yaş kategorileri dahil olmak üzere 284 karşılaşmada forma giymiş ve bu karşılaşmalarda 15 gol, 8 asistlik bir katkı sağlamıştı.



6

HANGİ MEVKİDE OYNAMAKTADIR?

HANGİ MEVKİDE OYNAMAKTADIR?

Jason Denayer, stoper, sağ bek ve defansif orta saha pozisyonlarında görev alabilmektedir.



7

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

Belçikalı yıldız Jason Denayer, 1.84 m boyundadır.



8

BAŞARILARI NEDİR?

BAŞARILARI NEDİR?

Belçikalı yıldız İskoçya'da Celtic formasıyla şampiyonluk sevinci yaşamış ayrıca ülkemizde Galatasaray formasılya 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR