10.01.2022-17:40 (Son Güncelleme:09.02.2022-16:15)


1

TEPKİLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

TEPKİLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

İspanyol teknik adamın Galatasaray kariyeri hiç iyi başlamadı. Domenec Torrent yönetiminde sarı kırmızılılar henüz galibiyet ile tanışamadı. Bu anlamda teknik adama Galatasaray taraftarlarından yoğun tepkiler gelmeye başladı.



2

FUTBOL ADAMININ HAYATI

FUTBOL ADAMININ HAYATI

Galatasaray'da gündeme çok bomba bir isim geldi. Sarı kırmzılıların takımın başına İspanyol futbol adamı olan Domenec Torrent'i getirmek istediği öğrenildi. Bu anlamda İspanyol teknik adamla ilgili yoğun gelişmeler yaşanıyor. İspanyol futbol adamının en kısa sürede Galatasaray'ın başına geçerek görev alabileceği gündemde.



3

Teknik adamın kariyeri bu noktadan sonra Pep Guardiola ile kesişmiştir. Kariyerinin devamında Pep Guardiola ile önemli işlere imza atmıştır. Pep'in Bayern Münih ve Manchester City takımlarında da yardımcılık görevlerini üstlenmiştir. Futbol adamı sonrasında Amerika'nın New York City takımında teknik adamlık yaptı. Sonrasında ise Brezilya'nın Flamengo takımında teknik direktörlük görevinde bulundu.



4

HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

Domenec Torrent teknik adam olarak sırasıyla; CF Palaf, Palamos, Girona, New York City ve Flamengo takımlarını çalıştırdı.



5

HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

İspanyol futbol adamı kariyeri boyunca teknik adamlık yapmasının yanı sıra yardımcı antrenörlük göreviyle ismini duyurdu. Domenec Torrent; Bayern Münih, Barcelona ve Manchester City takımında Pep Guardiola'nın yardımcılık görevlerini üstlendi.



6

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

İspanyol futbol adamı Domenec Torrent, 14 Temmuz 1962 tarihinde doğmuştur. Yani 59 yaşındadır.



7

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Domenec Torrent, İspanyoldur.



8

TERCİH ETTİĞİ DİZİLİŞ NEDİR?

TERCİH ETTİĞİ DİZİLİŞ NEDİR?

İspanyol futbol adamı Domenec Torrent'in en çok tercih ettiği diziliş şekli 4-2-3-1'dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR