Japonya'da Korkunç Olay: 2 Aylık Bebeğini Dondurucuya Kapattı!

Japonyada akıllara durgunluk veren olay yaşandı. 2 aylık bebeğini eksi 18 derecedeki dondurucuya kapattı! İşte detaylar...

12.01.2022-12:22 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-12:26) Japonya'da Korkunç Olay: 2 Aylık Bebeğini Dondurucuya Kapattı!

Japonya'da ki bu korkunç olay ülkede büyük şok etkisi yarattı. 42 yaşındaki baba, iki aylık bebeğini eksi 18 derecede çalışan donduruyuca kapattı. Olay sonra emniyet güçleri tarafından 42 yaşındaki baba tutuklandı. 

FOTOĞRAF VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİNİ SAKLADI

Fukuoki polisinden edinilen bilgiye göre, özel bir şirkette çalışan Tatsuji Nishioka geçtiğimiz yıl 15-16 Nisan tarihleri arasında ailesi ile birlikte bölgedeki bir otelde konakladı. Otelde kaldığı süre zarfında ve sonrasında bebeğe şiddet uygulayan Nishioka, ağustos ayında çocuğunu hastaneye götürünce yakayı ele verdi. Bebeğin sol uyluk kemiği ve kaburgasında kırık olduğunu fark eden sağlık personelinin olayı polise bildirmesinin ardından şüphelinin evinde yapılan aramada ise şoke eden bulgulara ulaşıldı. Talihsiz bebeği dondurucuya kilitlediği anın fotoğraf ve video görüntülerini sakladığı tespit edilen şahıs, çocuğa şiddet suçlamasıyla tutuklandı. 


ÇOK SEVİMLİ OLDUĞU İÇİN OYNAMAK İSTEDİM

Polisteki ifadesinde suçunu reddettiği belirtilen Nishioka'nın, “Oğlum çok sevimli olduğu için onunla bir oyun oynamak istedim. Şiddet uygulamak gibi bir niyetim yoktu” dediği öğrenildi. Sosyal güvenlik yetkilileri talihsiz bebeğin bakımı için devreye girerken, olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı. Cani Baba 2 Aylık Bebeğini Dondurucuya Kapattı! Oğlum çok sevimli olduğu için onunla bir oyun oynamak istedim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal