Japon Kripto Para Borsasında Şok Gelişme! 100 Milyon Dolar Değerinde Kripto Para Çalındı

Kripto para piyasalarında riskin yüksek olduğu ve çoğu ülkede yasal düzenlemelere tabi tutulmadığı biliniyor. Kripto para piyasalarında yaşanan şok edici gelişmelere bir yenisi daha eklendi.

20.08.2021-12:01 - (Son Güncelleme: 20.08.2021-14:04) Japon Kripto Para Borsasında Şok Gelişme! 100 Milyon Dolar Değerinde Kripto Para Çalındı

Japon kripto para borsası Liquid, siber saldırıya uğradığını ve tahmini olarak 100 milyon dolar (73 milyon sterlin) değerinde kripto paranın çalındığını bildirdi.

HACKER SALDIRISINA UĞRADILAR

Japon kripto borsası Liquid, hackerların saldırısına uğrayarak tahminen 100 milyon dolar değerinde kripto para çalındığını duyurdu. Şirket, bazı dijital para cüzdanlarının tehlikeye atılmış durumda olduğunu da belirtti.

İKİNCİ BÜYÜK KRİPTO PARA HISIZLIĞI

Geçtiğimiz hafta, dijital token platformu Poly Network de 600 milyon dolarlık bir soygunla karşı karşıya kaldıklarını duyurmuştu. Japon şirketindeki şok gelişme ise son günlerde karşılaşılan ikinci büyük kripto para hırsızlığı

TWITTER'DAN DUYURDU

Japon şirketi, Liquid Global Offical Twitter hesabından: #LiquidGlobal sıcak cüzdanlarının tehlikeye girdiğini duyurduğumuz için üzgünüz, varlıkları soğuk cüzdana taşıyoruz" ifadelerini kullandı. Bunun yanı sıra şirket, varlık yatırma ve çekmenin askıya alındığını bildirdi. Şirket yaptığı açıklamada, çalınan varlıkların hareketlerinin izlediklerini ve çalınan varlıkların dondurulması, geri alınması adına diğer kripto borsaları ile çalıştıklarını da vurguladı.

Londra merkezli Elliptic, Liquid'den 31 milyon dolar tutarında Ethereum, 5 milyon dolar tutarında Bitcoin ve 13 milyon dolar değerinde XRP çalındığı analizini yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal