James Bond Hayranlarına İyi Haber

Coronvirüs salgını nedeniyle ertelenen 25’inci James Bond filmi No Time To Die ile ilgili sinemaseverlere müjdeli haber geldi. Filmin kasım ayındaki gösterimi 5 gün öne çekildi.

15.06.2020-10:59 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-10:57) James Bond Hayranlarına İyi Haber

Coronavirüs pandemisi sebebiyle vizyon tarihi yedi ay ertelenen Yeni James Bond filmi No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) ile ilgili sinemaseverlere müjdeli haber geldi. Filmin kasım ayındaki gösterim tarihi 5 gün öne çekildi.

Craig’in beşinci ve son kez James Bond karakterini canlandırdığı filmin yayın tarihini MGM ve Universal öne aldı.

10 Nisan’da gösterime girmesi gereken film, 25 Kasım’a ertelenmişti. Yeni açıklama ile birlikte yapımın vizyon tarihi, İngiltere için 12 Kasım, ABD için 20 Kasım olarak güncellendi.

Daniel Craig'in başrolleri Rami Malek ve Lea Seydoux ile paylaştığı serinin merakla beklenen son filminde Bond, dünyayı coronavirüse benzer bir pandemiden kurtaracak.

Yeni filmde aktif hizmetten ayrılan ve Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal