Jahrein kimdir? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu için neler söyledi?

Ünlü Twitch yayıncısı Jahrein’in vefat eden Mahmut Ustaosmanoğlu için kullandığı kelimeler sosyal medyada gündem oldu. Peki Jahrein kimdir? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu için neler söyledi? İşte soruların cevapları...

23.06.2022-16:13 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-16:13) Jahrein kimdir? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu için neler söyledi?

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan İsmailağa tarikatının lideri Mahmut Ustaosmanoğlu 93 yaşında hayatını kaybetti. İsmailağa tarikatı sosyal medya hesabından Mahmut Efendi Hazretleri olarak da bilinen Mahmut Ustaosmanoğlu için bir başsağlığı mesajı yayınlarken, siyaset dünyasından pek çok isim yine Ustaosmanoğlu için başsağlığı mesajı yayınladı. Ünlü Twitch yayıncısı Jahrein’in vefat eden Mahmut Ustaosmanoğlu için kullandığı kelimeler sosyal medyada gündem oldu. Peki Jahrein kimdir? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu için neler söyledi?

Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu için neler söyledi?

Twitch platformunda yayınlar yapan ve zaman zaman sosyal medya hesabından paylaştığı siyasi söylemler sebebiyle gündeme gelen Jahrein takma adını kullanan Ahmet Sonuç’un sosyal medya hesabı üzerinden İsmailağa tarikatının lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için kullandığı sözler sosyal medyada büyük yankı uyandı. 

Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu

Jahrein’in Ustaosmanoğlu hakkında Twitter hesabından paylaştığı ‘’ "Azrail'e iki tokat atıp yollayamamış mı?" ifadeleri sosyal medya günün konuşulan konuları arasında yer aldı.

Jahrein kimdir?

Ahmet Sonuç 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatında bir süre Polonya’da yaşayan Sonuç, Youtube platformunda yayınladığı videolar ile dikkat çekmektedir. Youtube’dan sonra asıl ününü kazanacağı platform olan Twitch’e geçen Ahmet Sonuç, sosyal medya dünyasında Jahrein takma adıyla tanınmaktadır. Jahrein, Türkiye’de en çok izlenen Twitch yayıncılarından birisidir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal