Jaguar E-PACE Yeni Motor Seçeneğiyle Türkiye'de Satışa Sunuldu

Daha önceki yıllarda I-Pace modeliyle gönüllerde taht kurarak ‘Dünyanın En İyi Otomobili’ unvanını kazanan Jaguar, E-PACE adını verdiği kompakt SUV modelini Türkiye yollarına çıkarıyor.

10.06.2021-17:10 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-17:10) Jaguar E-PACE Yeni Motor Seçeneğiyle Türkiye'de Satışa Sunuldu

Jaguar’ın yeni kompakt SUV modeli E-PACE, yenilenmiş dış tasarımı ve gelişmiş teknolojileri ve güncellenen motoruyla otomobil severlerin karşısına çıkıyor.

Yeni Jaguar E-PACE’in iç mekânında kullanılan malzeme kalitesi ve konfor donanımları dikkatleri üzerine topluyor. Kullanıcıların araç içerisinde ilk karşılaştığı alan olan konsolun merkezinde entegre edilmiş 11,4 inç kavisli cama sahip HD dokunmatik Pivi Pro bilgi-eğlence sistemi yer alıyor. Yeni İki kaplamaya sahip bilgi ekranı, hem parlama önleyici hem de parmak izlerini daha az gösteren teknolojisiyle ön plana çıkıyor.

Jaguar E-PACE

INGENIUM MOTOR TEKNOLOJİSİ

Jaguar'ın Premium Transverse Mimarisi üzerinde üretilen Yeni Jaguar E-PACE, ailede 1.5 litrelik üç silindirli turbo benzinli Ingenium motor kullanan en yeni üye oldu.

1.5 litrelik motor, mükemmel verimlilik ve yakıt tüketimine katkıda bulunan düşük sürtünme seviyeleri ile yüksek performans sağlıyor. 

Mild Hybrid teknolojisine sahip 1.5 litrelik motor ürettiği 160 beygir gücü ön tekerleklere 8 ileri otomatik şanzımanla iletiyor. 

100 kilometrede ortalama 8,0 litrelik tüketim değeri sunan motor, Yeni Jaguar E-PACE’i 10,3 saniyede 0’dan 100 km/s hıza ulaştırabiliyor.

YENİ NESİL TEKNOLOJİLER

E-PACE, EVA 2.0 olarak adlandırılan Jaguar’ın gelişmiş Elektronik Araç Mimarisine sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Pivi Pro bilgi-eğlence sisteminde Apple Carplay desteğini de standart olarak sunan Jaguar, ek olarak standart olarak sunduğu kablosuz şarj özelliği ile yolcuların uyumlu akıllı telefonlarını hızlı bir şekilde şarj etmelerini sağlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal